Ø-pas på Madeira giver adgang til fem golfrunder og fri transfer

Madeira har kun haft få smittetilfælde i coronakrisen - men sikrer alligevel turisterne med forholdsregler. (Foto: Santo da Serra Golf)

Madeira Island Golf Passport giver fem runder på Palheiro og Santo da Serra samt transfer til og fra hotellerne. Prisen er knap 2.700 kroner.

Funchal, Madeira: Madeira er kendt for blomster, bjerge, levadaer og to fremragende golfbaner.

Gæster, som vil spille golf på de to baner Palheiro og Santo Da Serra, kan nu med et ø-pas sikre sig adgang til ikke færre end fem runder på banerne.

Prisen for et ø-pas er 360 euro – svarende til knap 2.700 kroner. Madeira Island Golf Passport er tilgængeligt i begge golfklubber samt på en række hoteller i hovedbyen Funchal. Ud over de fem runder på golfbanen betyder passet også, at der er fri transfer mellem hotellerne og de to golfbaner.

Palheiro er kuperet og med masser af træer. Desværre blev en del af træerne ødelagt ved en voldsom naturbrand i 2012. Foto: Palheiro Golf

Palheiro blev renoveret i 2003 og byder på en golfoplevelse i en kulisse af fyrretræ samt botanisk skov omkring 500 meter over Funchal og med udsigt ud over bjerge og det store Atlanterhav. Palheiro Golf er i øvigt ejet af de kendt vinfamilie Blandy’s.

Santo da Serra’s historie går tilbage til 1937 og blev redesignet i 1991 af Robert Trent Jones Snr, der skabte et nyt og spektakulært 27-hullers kompleks. Machico-sløjfens tredje og fjerde huller betragtes som signaturhullerne, der sidder på toppen af klipperne omkring 700 meter over havets overflade og giver udsigt over Machicobugten, hvor de portugisiske navigatører først landede i 1419.