Esbjerg Golfklub tæller ned til 100 års-jubilæum

Esbjerg Golfklub fejrer 100 års-jubilæum i dagene 5.-20. august. Foto: Esbjerg Golfklub

Hver eneste dag fra den 5.-20. august er der aktiviteter på og udenfor de to baner, Marbæk og Myrtue. Challengetour-turneringen afvikles fra 12.-15. august.

Esbjerg: Der bliver drøn på med masser af aktiviteter, når Esbjerg Golfklub i dagene fra den 5. august og frem til og med 20. august fejrer 100 års-jubilæum.

Hver eneste dag er der aktiviteter i form af enten turneringer, forskellige indslag, Pro-Ams  samt det sportslige højdepunkt, som bliver Made in Esbjerg Challenge Presented by Freja & TotalEnergies.

Challengetour-turneringen afvikles over fire runder fra torsdag de 12. august til søndag den 15. august med den afgørende finalerunde. I forbindelse med turneringen er der i øvrigt mulighed for at komme til at gå caddie for nogle af spillerne. Eventuelle interesserede kan rette kontakt til Esbjerg Golfklub.

På anlægget ved de to 18-hullers baner, Marbæk og Myrtue er der også opstillet et telt, som bliver anvendt til forskellige formål. Både forplejning samt forskellige underholdende indslag.

SE HELE JUBILÆUMS-PROGRAMMET HER