Spies udvider med ny soldestination fra Aarhus Airport

T Club er er én af de mange klassebaner på Mallorca. Foto: Ivan Pomposo

Spies checker ind i Aarhus Airport med en af danskernes foretrukne sommerdestinationer. I maj måned 2023 letter de første fly med kurs mod Palma de Mallorca, som også hører til blandt favoritterne hos golfspillere.

Aarhus: Fra den 26. maj 2023 kan Spies-rejsen gå til Mallorca direkte fra Aarhus Airport.

Solkataloget vokser i Aarhus Airport. Spies sætter nu endnu en destination på afgangstavlen. Fra maj 2023 kan østjyderne således rejse med Spies til Palma de Mallorca og nyde en solferie i blandt andet Alcudia, Magaluf, Cala d’Or eller Pollenca med direkte afgang fra Aarhus Airport. Det vil også være et populært valg for golfspillere.

Den nye feriedestination startes op i samarbejde med det svenske flyselskab BRA alias Braathens Regional Airlines, som allerede er etableret i Aarhus Airport med rutefly til Gøteborg og Stockholm. Flyselskabet har netop investeret i fem nye Airbus A319, så Spies-gæsterne får en behagelig start på rejsen.

– Det er meget tilfredsstillende, at Spies nu styrker vores samarbejde med endnu en destination i solkataloget. Mallorca er et uhyre populært feriested blandt østjyderne, og jo mere kapacitet vi kan tilføre til solskinsøen, jo bedre. Samtidig er det en stor fornøjelse, at Spies teamer op med BRA i forhold til at kunne tilbyde et gennemført stærkt kvalitetsprodukt til de rejsende. BRA er en af lufthavnens rigtig gode samarbejdspartnere, og det lover godt for fremtiden, siger Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Fra den 26. maj 2023 kan Spies-rejsen gå til Mallorca direkte fra Aarhus Airport.

Kæmpe boom

I 2022 har Spies oplevet et kæmpe boom i rejser til Mallorca, og den tendens forventer rejseselskabet fortsætter.

– Mallorca er helt klart danskernes foretrukne ferieø i sommersæsonen. Kombinationen af fantastiske strande og turkisblåt vand, bjerge at vandre og cykle i og så Palma by, som er en slags mini-Barcelona, gør det til et yderst populært rejsemål. Den korte flyvetid har også en stor betydning for mange, derfor er vi glade for at kunne tilbyde direkte afgang fra Aarhus Airport fra næste forår”, siger Sofie Lund, som er kommunikations- og pressechef i Spies.

Mallorca har for længst fjernet sig fra det stereotype grisefestimage og har udviklet sig til en livsnyderdestination. Kilometerlange strande, små bugter for enden af snoede bjergveje, lokale Mallorca-vine, det tapasinspirerede middelhavskøkken, bjergrige cykleruter, kulturhistoriske Palma, shopping og et væld af golfbaner af høj kvalitet er i høj kurs, når danskerne skal vælge feriedestination.

Mallorca er den anden soldestination, som rejsebureauet præsenterer direkte fra Aarhus Airport. I 2021 sendte Spies de første gæster af sted til Gran Canaria fra Aarhus, og det forventes, at Kanarieøerne med Spies igen er på afgangstavlen til vintersæsonen 2023/2024.

Den første Airbus letter mod Palma de Mallorca den 26. maj, og Mallorcasæsonen varer helt frem til den 13. oktober 2023. Der er afgang fra Aarhus Airport hver fredag eftermiddag. Der er 145 sæder per afgang, og det betyder, at 3.190 gæster kan sætte kursen mod Mallorca fra Aarhus gennem hele sæsonen.

Af Jørgen Schultz