Epix 2 fra Garmin med ridsefast touchskærm

Epix 2 Sapphire er én af topmodellerne i Garmins omfattende serie af multisportsur. Også golfere kan have stor nytte af uret både på banen og udenfor.

Garmin har et bredt udvalg af ure – i alle prisklasser – som også golfere kan have nytte af. Både på og udenfor banen.

I den eksklusive ende findes Epix 2 Sapphire, som er et højkvalitets- og superfunktionelt multisportsur, der både kan  anvendes som smartwatch i hverdagen og til et hav af forskellige sportsgrene – herunder golf.

Men ud over golf er uret også anvende til fitness, løb, cykling, svømning, trekking samt andre outdoor-aktiviteter. Uret findes med flere slags glas – blandt andet Sapphire crystal. Urkransen levceres enten i rustfrit stål eller i kulgrå titanium, mens selve huset er fremstillet i fiberforstærket polymer med bagplade i stål. Sapphire-modellen har en bagplade i titanium.

Epix 2 Titanium. Foto: Garmin

Reelt læner Epix sig meget af op Garmin Fenix 7, men i stedet for soloplader i displayet har Epix 2 et smukt AMOLED touch-display med ridsefast safirglas.

Blandt funktionerne kan nævnes håndledsbaseret puls, øjebliksbillede af helse, stress-registrering samt søvnscore og avanceret søvnovervågning.

Pris: Fra 6.999 kroner.

Af Jørgen Schultz