Få overblikket over corona-restriktionerne rundt i Europa

Der er en god ide at se nærmere på de enkelte landes corona-restriktioner, inden der tjekkes ind til ferien eller golfrejsen. Foto: Københavns Lufthavn

Inden du tager på ferie og pakker golfgrejet i fly eller i bilen, så er det en god ide at få et overblik over de forskellige landes restriktioner på hjemmesiden; coronasmitte.dk

Langsomt begynder genåbningen rundt i de europæiske lande i takt med, at antallet af coronasmittede falder.

Men smittesituationen i mangel lande er fortsat alvorlig, og mens der åbnes vidtgående op her i Danmark, så er situationen anderledes rundt i Europa. Flere lande har indført nye Covid-19-restriktioner, og det er i det hele taget vigtigt at være opmærksom på, at udviklingen er dynamisk. Nye restriktioner indføres ofte eller justeres med få dages varsel.

På hjemmesiden Coronasmitte.dk er der mulighed for at få et samlet overblik over, hvordan det ser ud rundt i Europa. Eksemplerne medtager ikke alle lokale retningslinjer, restriktioner og undtagelser. Vær også opmærksom på, at der kan være store regionale forskelle.


Besøg ambassadernes hjemmesider eller Udenrigsministeriets rejsevejledninger for detaljer og senest opdaterede overblik over hvilke restriktioner, der gælder i udlandet. Overblikket rundt i landene vil blive opdateret en gang ugentligt, forventeligt onsdag.