Lübker byder på hygge, koncert og skæve matcher i uge 30

Der kommer til at ske noget på Lübker Golf & Spa Resort på Djursland i løbet af uge 30. Sjove og skæve turneringer er på programmet – og så en koncert med Lune Carlsen.

Nimtofte, Djursland: Det bliver hyggeligt. Det bliver socialt. Og der er noget ekstra i støbeskeen på Lübker i løbet af uge 30.

Fra mandag den 26. juli til og med torsdag den 29. juli er der arrangeret en række sjove og også skæve matcher. Alle sammen åbne matcher. Der er lagt op til hyggeligt fællesskab omkring golfsporten, forskellige matcher, lækker mad i Brasseriet samt som afslutning på nogle forrygende festiuvaldage en koncert med Lune Carlsen – Kim Larsen Jamband.

Turneringsfee til ugen turneringer er kun 350 kroner pr. person pr. turnering.

Her er programmet for de spændende 4-bold matcher

26. juli: Chachacha
27. juli: Devil Ball
28. juli: Scotch foursome
29. juli: AM-AM 4-Ball

Torsdag kommer så som en festlig afslutning en koncertaften med Lune Carlsen – Kim Larsen Jamband. Efter en god New Orleans Gumbo-middag i Brasseriet – og som afslutning på nogle forrygende festivaldage – bydes der på et par timer med god musik. Mens solen står lavt over den nye, overdækkede driving range, kan der nydes herlige Kim Larsen-toner sunget af Lune Carlsen.

Som afslutning på en hyggelig uge 30 bliver der koncert på Lübker med Lune Carlsen.

Koncerten afholdes torsdag den 29. juli kl. 20.00-22.30. Billetter kan bookes fra 11. juni.

Læs mere om uge 30 på Lübker’s hjemmeside