Fem golfbaner ligger tæt på Nørre Vissing Kro

Nørre Vssing Kro er et perfekt sted, når de gælder overnatning i forbindelse med en golftur rundt i det midtjyske. PR-foto

Den 200 år gamle kongeligt privilegerede kro høster stor anerkendelse for et kreativt og kompromisløst køkken.

Hele fem golfbaner ligger inden for en radius af den kongeligt privilgerede Nørre Vissing Kro ved Skanderborg.

Hotellet er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en restaurant med masser af atmosfære og en udsøgt vinkælder. På omkring 25 minutter er Aarhus og Silkeborg inden for rækkevidde.

Naturen omkring kroen, der er med i Small Danish Hotel, hører til blandt Danmarks smukkeste områder. Kroen ligger Imellem skove, søer og bakker i det smukke Søhøjland ved Ry.

Den mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid. Køkkenet er kroens omdrejningspunkt. Der benyttes kun de bedste råvarer i køkkenet, og fra egnen omkring kroen leveres svampe, frilandsdyr og vildt fra skovene, mens kroens egen microlandmand leverer friskhøstet grønt i hele sæsonen.

Så er der serveret på Nørre Vissing Kro, som høster stor anerkendelse for køkkenet. Foto: Nørre Vissing Kro

Tæt på Hjejlen

Når du bor på Nørre Vissing Kro er du i et af Danmarks smukkeste områder. Himmelbjerget er et særligt naturskønt område, der bestemt er et besøg værd. Herfra kan du f.eks. sejle til Silkeborg med ”Hjejlen”, verdens ældste hjuldamper. Både i Ry og i Silkeborg er der mulighed for at leje kanoer, kajakker og robåde.

Søerne i det midtjyske søhøjland er velegnede både til badning og fiskeri. Ved Knudsø, som ligger bare 5 kilometer væk findes desuden en særlig børnevenlig sandstrand, der er meget populær i sommerperioden.

Gåture i den omkringliggende natur kan startes umiddelbart fra kroen og i landsbyen ligger endvidere et keramikværksted, der er et besøg værd.