Solen skinner på det femstjernede hotel ved Quinta da Marinha

Udover en omfattende renovering har Quinta da Marinha-hotellet investeret stort i solceller.

Onyria Quinta da Marinha Hotel fortsætter sin ekspansive linje, og efter en omfattende renovering er der nu investeret i solceller, som betyder, at 30 procent af elektriciteten nu er egenproduceret.

Cascais, Portugal: Der investeres stort i Onyria Quinta da Marinha Hotel, og millionerne ruller på det femstjernede hotel ved den kendte golfbane I de skønne omgivelser ved byerne Cascais og Sintra – kun 25 kilometer fra Lissabon.

Der er ikke langt til bylivets mange fristelser, og også en herlig natur og fantastiske strande ligger tæt på.

Senest har hotellet understreget sine ambitioner for at blive et bæredygtigt og miljøvenlig. Knap to millioner kroner er anvendt på et væld af solceller og -paneler, som vil medvirke, at der reduceres kraftigt, når det gælder CO2.

Luís Tomé, vedligeholdelsesdirektør for Onyria Quinta da Marinha Hotel, konstaterer:

– De mange solpaneler producerer i øjeblikket 30 procent af vores elektricitet, som vil blive brugt over hele hotellet og især med belysningen.

Det femstjernede hotel vest for Lissabon har tiltrukket mange danske golfspillere gennem årene. PR-foto

Miljøvenligt feriested

Projektet er en del af en bredere strategi, der sigter mod at gøre Quinta da Marinha til et altomfattende miljøvenligt feriested, der allerede har installeret fire elbilopladere, erstattet plastik med bambus i hygiejnesættene og elimineret papirbaserede reservationsprocesser.

Det nye check-in system har til formål at undgå brugen af ​​magnetkort, i stedet for at tilbyde gæsterne mulighed for at komme ind på værelserne via deres mobiltelefoner, både at effektivisere proceduren og fjerne unødvendige affaldsstoffer.

Beliggende i naturparken Sintra-Cascais giver Onyria Quinta da Marinha Hotel gæsterne mulighed for at nyde naturen og roen med golfrunder på 18-hullers banen, designet af Sir Robert Trent Jones som en par-71 og beliggende kun en halv times kørsel fra Lissabon.

Selve ombygningen af hotellet er der investeret fem millioner euro i.