Femstjernet hotel og spa åbner i uopdaget del af Marokko

Machica Lagoon Resort ligger i den uopdagede del af Marokko. Foto: Marchica Lagoon Resort

Marchica Lagoon Resort ligger på den uopdagede middelhavskyst i Marokko. Stedet er særdeles velegnet til nybegyndere og golfere, der ønsker at holde ferie, samtidig med at der trænes. To 18 hullers golfbaner ligger også tæt på.

Marchica Lagoon, Marokko: Der er betydelig udvikling i golfturismen i Marokko.

Det femstjernede Marchica Lagoon Resort åbner nu hotel samt spa. Marchica Lagoon Resort ligger ved Middelhavskysten, og målet er at blive en af Marokkos fineste destinationer inden for. Det er en splinterny bolig- og turistudvikling beliggende kun 15 minutters kørsel fra den historiske by Nador og 25 minutter fra den spanske enklave af Melilla.

Stilrent og klassiske nordafrikansk; her er det hovedindgangen til hotellet. Foto: Marchica Lagoon Resort

Resortet har en samling af luksuriøse lejligheder, et nyt 5-stjernet hotel og marina i verdensklasse og tilbyder panoramaudsigt over den betagende Marchica-lagune.

93 elegante værelser

Hotellet tilbyder 93 elegante værelser og kombinerer med sin stilfulde havnefront-atmosfære moderne interiørdesign og hylder den imponerende lokale kultur, der omgiver det hele. Kulinarisk er der to restauranter og to barer.

Administreret af IMG tilbyder Marchica Golf Academy avanceret performance-studio, driving range og kort spilområde sammen med en udfordrende par 3-bane, der løber langs Marchica-lagunen.

Inden for en halv times kørsel ligger to 18 hullers golfbaner.

Royal Suite på hotellet. Foto: Marchica Lagoon Resort

Uanset om det er begynder- eller elitespillere tilbyder akademiet den ultimative oplevelse og chancen for at skærpe spillet, mens den endnu uopdagede del af Marokkos middelhavskyst også kan opleves.

De nærliggende lufthavne i Nador og Melilla tilbyder direkte fly til Paris, Barcelona og Köln.

IMG er en global leder inden for design, udvikling, markedsføring og styring af golfbaner i verdensklasse. I mere end 25 år har virksomheden sat standarden for ekspertise inden for golfbanedesign og golfklubstyring.