Son Muntaner på Mallorca nyt medlem i fornemt netværk

Spies har igen påbegyndt flyvningerne til Mallorca, og blandt gæsterne er også en række golfspillere. Her er det Sun Muntaner-banen på Arabella-anlægget.

Banen, som hører under Arabella Golf nær Palma, bliver den tredje spanske bane i European Tour Destinations.

Mallorca, Spanien: Én af de bedste baner på Mallorca, Son Muntaner, er blevet det seneste medlem af det prestigefyldte European Tour Properties, som er et netværk af omkring 30 golfbaner og -resorts rundt på flere kontinenter.

30 baner i 19 lande på tre kontinenter udgør netværket.

Son Muntaner bliver den tredje spanske bane, som nu er en del af det fornemme fællesskab. De to øvrige baner er Finca Cortesin tæt ved Estepona samt PGA Catalunya Resort i Girona i det nordøstlige hjørne af landet.

Golf Son Muntaner, designet af Kurt Rossknecht, åbnede i 2000 og er ideelt beliggende nær hovedstaden Palma. Son Muntaner betragtes som en af de smukkeste baner på øen, omgivet af en række middelhavsfloraer og -faunaer. Det kan også prale af det ældste oliventræ ‘Na Capitana’ på Mallorca, som også findes på klubbens logo.

Green på 14. hul, hvor en sø driller gevaldigt ved approach-slaget. Foto: Olga Zubova

Omfattende ændringer

Son Muntaner-golfbanen var ude for en omfattende ændring for nogle år siden. Bermuda Celebration-sorten blev sået på hver fairway og Agrostis V8 på hver green. Projektet forbedrede ikke kun forløbet, det demonstrerede også resortets forpligtelse til miljøændringer med mindre vand- og kemisk brug.

Ved siden af sin golfbane har Golf Son Muntaner den største puttinggreen på Mallorca, en belyst driving range samt Arabella Golf Academy, som er tilgængelig for både voksne og børn. Restaurant Son Muntaner afslutter sin portefølje af tjenester og er det perfekte sted at slappe af efter at have spillet kurset.

Bernat Llobera, direktør for golf hos Golf Son Muntaner, er rigtig tilfreds med medlemskabet: – Vi er meget glade for at være med i European Tour Destinations og ser frem til at drage fordel af deres ekspertise, da vi arbejder for at nå vores mål. At være en del af det globale netværk af spillesteder i verdensklasse er noget vi er stolte af og ser meget frem til at være en del af European Tour-familien.

Ian Knox, co-chef for European Tour Destinations, understreger kvaliteten af Son Muntaner og betragter Mallorca som et vigtigt golfmarked.

Arabella Golf omfatter i alt tre baner. Ud over Son Muntaner er det Son Vida – ældste bane på Mallorca – og Son Quint.