Fairmont Royal Palm – luksus og eventyr i Marokko

Fairmont Royal Palm ligger kun 20 minutters kørsel fra medinaen i Marrakech. Foto: Fairmont Royal Palm

Lige ved siden af Royal Palm-hotellet ligger en 18 hullers golfbane med herlig udsigt til Atlasbjergene.

Marrakech, Marokko: Fairmont Royal Palm i Marokko er et overdådigt indkvarteringssted – beliggende i et landskab på ikke færre end 231 hektar med palmer, oliventræer og appelsintræer.

Det hele ligger i skyggen af de sneklædte toppe i Atlasbjergene. Hotellet er en ultimativ oase af luksus, stil og eventyr med kun 20 minutters kørsel ind til den livlige medina i Marrakech.

Royal Palm-hotellet byder på overdådige faciluteter. Foto: Fairmont Royal Palm

Hotellet er netop blevet hædret af International Tour of Golf Tour Operators (IAGTO) ved den årlige International Golf Travel Market.

Hotellet har overdådige værelser, suiter og villaer med udsigt over vores 18-hullers golfbane og Atlasbjergene. Der er mulighed for forkælelse i ikke færre end seks restauranter og barer, der tilbyder lokale og internationale retter.

Hotellet har desuden en 2.000 kvadratmeter stor swimmingpool og et 3.500 kvadratmeter stort, der tilbyder den ultimative flugt og afslapning. Børnekluben lover de små gæster en verden af opdagelser, og fitnesscentret sikrer alle at forblive i form, mens man er på farten.

Fairmont Royal Palm Country Club ligger lige ved siden af hotellet. Foto: Fairmont Royal Palm

Golfbane fra 2017

Lige ved siden af hotellet ligger golfbanen, som blev bygget i 2017 og har panoramaudsigt over Atlasbjergene.

Klubbens medlemmer og gæsterne tilbydes en moderne, men alligevel afslappet atmosfære med førsteklasses bekvemmeligheder. I klubhuset er der muligheder for at spise, og der er omklædningsfaciliteter samt en proshop. Klubben tilbyder også et eksklusivt trænings- og yogarum samt en semi-olympisk swimmingpool.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*