Fortryllende atmosfære på Hilton Lake Como 

Det er svært ikke at være imponeret, når det gælder udsigten fra tagterrassen på Hilton Lake Como. Foto: Hilton Lake Como

Hilton-kæden har et hyggeligt og stilfuldt hotel liggende ved Como-søen i det norditalienske. I løbet af 2023 er en af hotellets restauranter – Terrazza 241 – oppe på tagterrassen moderniseret.

Udsigten er nærmest ikke til at overgå her i den vestlige udkant af Como. I hvert fald ikke hvis det gælder et view hen over en hyggelig italiensk by og med søen og Alperne som bagtæppe. Helt ud bagved knejser snesklædte tinder. 

Lyse og venlige lokaler – med masser af gulv-til-loft-vinduer – sætter sit præg på Hilton Lokale Como-hotellet. Udsigten gør sig allerbedst oppe fra tagterrassen, hvor der også er restaurant, spa og pool. 

Hotellet er indrettet i en bygning, som tidligere var en tekstilmølle. Hotellet ligger i gåafstand fra Como’s hyggelige bymidte, og fra hotellet er der en dejlig gåtur langs Passeggiata di Via Olmo, en smuk strandpromenade, ind til det historiske centrum. 

Aftenstemning ved poolområdet oppe ved tagterrassen. Foto: Hilton Lake Como

Hotellet er præget af stilfuld, moderne indretning med værelser og fællesarealer placeret rundt om en indre gårdhave. Receptionen og loungen er opbygget helt i glas, som nærmest giver gæsterne et indtryk af, at de er udenfor. Stål og glas dominerer med pastelgrønne og blå farver, der afspejler søens farver og udstråler en beroligende og elegant atmosfære. 

Moderniseret flagskibs-restaurant 

Hotellet har her i 2023 moderniseret flagskibs-restauranten Terrazza 241, hvorfra der er en panoramaudsigt ned over den ikoniske sø, de krystylblå små strande samt de bølgende bjerge.  

Terrazza 241 er den perfekte ramme for uforglemmelige øjeblikke. 

De nydesignede interiør er præget af overdådige møbler, plyssofaer, behagelige lænestole samt frodige og overdådige planter. 

Ud over Terrazza 241 serveres der også mad i Satin Restaurant, som er indrettet i grå og brune toner og serverer italienske retter med piemontesiske påvirkninger. Indretningen er imødekommende og sofistikeret med borde oplyst af lavthængende sorte lamper ophængt fra buede pæle, der minder om søens fiskestænger. Morgenbuffeten er opstillet nærmest som en markedsbod med kasser med frugt, pålæg, ost og kager. 

Eftermiddagste – eller en klassisk italiensk espresse – serveres i Glass Cube mellem klokken 16 og 20 med en række søde og salte muligheder, herunder sandwich, scones og kager. Måske champagnen også vil være tillokkende. 

Værelserne på Hilton Lake Como har klassisk og hyggelig indretning med blik til Como-søen. Foto: Hilton Lake Como

I Taffeta Bar serveres der klassiske cocktails og lette retter hele dagen – herunder sandwich, salater og pasta. Drikkevarer kan også nydes på tagterrassen. 

LÆS MERE IN PRISER OG BOOKING

Værelserne er dekoreret med neutrale delikate paletter og er smagfuldt indrettede i en klassisk moderne stil. Store gulv-til-loft vinduer sørger for masser af lys, mens bløde toner af gråt, blåt og brunt gentager søens farver. Interiøret er moderne og smagfuldt, og de attraktive marmorbadeværelser vækker opsigt.  

Hilton Lake Como er et hotel med en fortryllende atmosfære. 

 Af Jørgen Schultz