Italiensk golfresort i en fantastisk natur

Villaverde-resortet ligger i det nordøstlige hjørne af Italien.

Italien er af en eller anden grund ikke et af de lande, hvor de fleste danskere rejser til. Villaverde Hotel Resort Wellness Spa & Golf har ellers alt, hvad golf- og feriehjertet begærer.

San Daniele, Italien: Oppe i det nordøstlige hjørne af Italien ligger Villaverde Hotel Resort Wellness Spa & Golf – den ene af de tre italienske medlemmer af European Tour Properties.

De to andre er Marco Simone – Ryder Cup-bane i 2022 – og Verdura på Sicilien.

Villaverde Hotel Resort Wellness Spa & Golf er forbundet med Golf Club Udine, som blev grundlagt i 1970 i hjertet af de idylliske og kuperede bakker et par kilometer fra San Daniele og den kendte fodboldby Udinese.

Fra GC Udine tæt ved Villaverde-resortet er der den skønneste udsigt op over bjergene.

De 18 huller er pakket ind i en fantastisk natur med ikke færre end 7000 træer rundt på banen. 63 hektar stort er området, hvor golfbanen blev designet af John Harris og Marco Croze. Der arbejdes hele tiden på at højne standarden, så banen kan tiltrække flere internationale turneringer.

Wellness og spa

Klubhuset er fuldstændig renoveret og indeholder både hyggelige bar- og restaurationslokaler. Siden begyndelsen af 2016 har gæsterne også kunnet fornøje sig med wellness og spa. Der kan overnattes i 33 værelser med komfortabel indretning.

Hotellet er opført fire etager med bæredygtig og moderne arkitektur. Der tilbydes både standardværelser samt suiter, og der er panorama-udsigter ud til golfbanen samt til de nærtliggende Julian Alper. Resortet har også et trestjernet hotel inde i den hyggelige San Daniele, som ligger kun seks kilometer væk.

Endelig er der nogle moderne ferieboliger på 41 kvadratmeter, som blandt andet anvendes i forbindelse med long stay-ophold.

Wellness-centret har behandlingsrum, en 25-meters swimmingpool og en udendørs swimmingpool med solarium, boblebad, tyrkisk bad, saltbassiner, finsk sauna, følelsesbruser samt område til afslapning med væg i Himalaya-salt.