Garmin’s golfur fra øverste – som i allerøverste hylde

Det nye Garmin Marq Golfer med buet safirglas. Pressefoto

Der skal gribes langt ned i lommeulden for at finansiere den nye Garmin Marq Golfer. Buet safirglas og en fantastisk Amoled-skærm er blot nogle af kvaliteterne.

Garmin er og bliver én af de førende producenter, når det gælder om at fremstille ure til golfere. Sådan har det været i flere år, og intet tyder på, at de tider er forbi.

Marq-serien er Garmin’s ure fra øverste hylde. Og de er ikke billige. Men til gengæld er det materiale af allerbedste slags, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst.

Den nye Garnmin Marq Golfer anno 2022 er nu med buet safirglas, som giver skærmen et fuldstændig krystalklart billede. Samtidig er stellet bygget af Grade 5 titanium.

Ud over et fortræffeligt design er der masser af funktioner i det nye serie; Marq Golfer. Pressefoto

Funktionerne i uret ligner fortsat, hvad der eksempelvis kendes i det Approach S62-ur, som har nogle år på bagen, og som fortsat er rost.

Marq-serien til golfspillerne er født med en nylonrem med fransk Jacquard-vævning, og nede under det buede safirglas gemmer sig en fantastisk Amoled-skærm med en hurtigt reagerende touchscreen. Når det gælder rem eller lænke, så kan der vælges alt mellem nylon og stål.

Udover det kompromisløse design og de mange funktioner leverer uret en utrolig batteriydeevne. Det genopladelige litiumbatteri holder i op til 16 dage i smartwatchtilstand og op til hele seks dage i tilstanden; Altid tændt.

Ud ove golffunktionerne er uret anvendelige i mange andre sammenhænge, når det gælder aktiviteter som gang, løb, cykling og meget mere.

For dem, som rejser meget, er der også mulighed for at minimere effekten af letlag med råd om lyseksponering, sengetider og motion på den næste længere rejse.

Og så er der tilbage at kaste et blik på, hvad der så skal bladres på bordet for at finansiere uret. Priserne begynder ved 14.000 kroner.

Af Jørgen Schultz