Golfspillere får rigtigt meget for pengene i Tunesien

Tunesien byder på et væld af skønne golfbaner. Her er det banen ved Port El Kantaoui.

2018 blev det hidtil bedste år for turismen i Tunesien. Bravo Tours’ administrerende direktør konstaterer, at strande, hoteller og kulturen – samt golfen – giver en bred vifte af optimale muligheder for en vellykket ferie. GolfXtra har i disse uger fokus på Tunesien.

Tunesien: Det går kun én vej for turismen i Tunesien; og det er fremad.

Det mærker også det danske rejseselskab Bravo Tours. Administrerende direktør Peder Hornshøj konstaterer, at de kridhvide sandstrande, rigtig gode hoteller og mange afvekslende aktiviteter gør Tunesien til et populært valg.

LÆS MERE: Kvalitet og fornuftige priser trækker turister til Tunesien

– Samlet set opnåede turismen i Tunesien i 2018 det hidtil bedste år nogensinde. Det skyldes nok også, at landet har fået mest ud af det arabiske forår. Demokratiseringsprocessen er skredet hurtigt frem. Og så byder landet på så mange forskellige aktiviteter og en kultur forskellig fra den europæiske, fortæller Peder Hornshøj.

Administrerende direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, konstaterer, at Tunesien er kommet bedst gennem det arabiske forår. Foto: Bravo Tours

Terrorangrebet i 2015 betød en opbremsning, men siden har der været ro.

– Det var et enkeltstående tilfælde, og i den verden, vi ser i dag, kan det være lige så farligt at befinde sig i Paris eller andre metropoler, tilføjer Peder Hornshøj.

Interviewet er foretaget umiddelbart inden terrorangrebene i New Zealand og Holland her i marts.

Dejlige golfbaner

Tunesien er kendt for sine dejlige golfbaner, hvor man virkelig får meget golf for pengene. Med Bravo Tours er der mulighed for at spille de to baner i den nyere del af Sousse, Port El Kantaoui. De er kendt for at være områdets bedste baner, og samtidig bor man godt og hyggeligt bl.a. tæt på den hyggelige havn, der indbyder til gåture. Her finder også gode restauranter.

Tuneserne har for længst lært om god service og høje standarder, og som turist er der mulighed for at læne sig tilbage og blive forkælet. Her mangler ikke noget. Hotellerne er lækre og luksuriøse, værelserne pæne og velholdte, maden fantastisk og personalet smilende og glade. De hvidkalkede huse med flotte blomsterkranse, smukke træer med eksotiske frugter og den arabiske udsmykning danner en perfekt ramme om en eksotisk ferie.

Tunesien er så tæt på Europa; og alligevel så anderledes.