Green2green møder stor opbakning til Matchtour Norden

Green2green har fået stor opbakning til Matchtour Norden. Nu går turen til Læsø Seaside Golfklub

Rejseselskabet Green2green vil udvide konceptet med Matchtour Norden. I slutningen af september er der sat et arrangement op på Læsø.

Læsø: Coronakrisen har bremset op for danske golfspilleres rejselyst. Men lysten til matchture er dog stadig intakt.

Rejseselskabet Green2green har i løbet af sommeren sat gang i Matchtour Norden, hvor der har været besøg på forskellige baner rundt i landet.

Og initiativet fra Green2green har høstet stor opbakning. Så stor, at der er søsat endnu en herlig matchtur ud i det danske land. Denne gang går turen mod solskinsøen Læsø ude i Kattegat.

Turen går til Læsø

Arrangementet foregår som i dagene fra den 28. september til og med 1. oktober. Der er tale om tre overnatninger i dobbeltværelse på Østergård B & B med morgenmad, tre middage (uden drikkevarer), tre gange frokostsandwich til banen, tre runder på Læsø Seaside Golf Klub, udflugt til Saltsyderiet samt matchledelse, turneringer samt præmier.

Indkvarteringen foregår hos Østergaard B&B, hvor der er morgenmad og aftensmad.Alt sammen til en pris på 3.495 kroner pr. person.

Fra Green2green oplyses det, at på baggrund af den store opbakning vil konceptet med Matchtour Norden bliver udvidet i 2021.