HimmerLand introducerer nye attraktive greenfee-priser 

HimmerLand har pr. 1. juni 2024 sænket greenfeepriserne. Foto: HimmerLand

Med virkning fra 1. juni har HimmerLand sænket greenfee-priser fra 1. juni 2024.

For at få flere golfspillere i hverdagene forsøger man sig i HimmerLand med en ny attraktiv fast pris mandag-torsdag og en lavere frapris i weekenden, hvor prisen fortsat er dynamisk.

De nye hverdagspriser bliver en fast pris på 450 kroner på New Course og fast pris på 350 kroner fra mandag til torsdag. I weekenderne er der fortsat dynamiske priser fra 400 kroner på Old Course og fra 500 kroner på New Course.

– Vi vil gerne have flere golfspillere i HimmerLand, og det er især i hverdagen, det er udfordrende, og så må vi jo prøve at gøre noget, så det bliver mere attraktivt. Vores beliggenhed gør, at det ikke er så nemt at få golfgæster, især i hverdagen, og det vil vi rigtig gerne gøre noget ved. Vi ser flere golfklubber, der sænker priserne, så markedet har ændret sig. Hvis man gerne vil være en rentabel golfbane, også selvom man har nogle baner af virkelig høje standarder, hvilket vi har i HimmerLand, så er det ikke længere nok kun at være skarp på kvaliteten, siger Joan Ejlertsen, golfmanager i en pressemeddelelse.

Af Jørgen Schultz