Hotel Las Madrigueras byder på stemning og gourmet på Tenerife

Las Madrigueras er den perfekte hoteladresse, når der spilles golf i den sydlige del af Tenerife. PR-foto

Det femstjernede luksushotel ligger som nærmest nabo til Las Americas-banen. Og så er der kun ti minutter ind til byerne Playa de Las Americas og Los Cristianos.

Las Americas, Tenerife: Der er kun ti minutters billig taxakørsel til byerne Los Cristianos og Playa de Las Americas fra det femstjernede Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa. 44 komfortable værelser rummer hotellet.

Området Las Americas er kendt for et væld af hoteller, hvor charterturister tjekker ind og ud hele året rundt.

En fantastisk stemning er der på hotellet. Foto: Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Men er det en lidt roligere og samtidig mere luksuriøs ferie, som golfspillerne er ude efter, så er Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa et rigtigt godt valg. Hotellet ligger i fantastiske omgivelser som nabo til Las Americas-golfbanen, som tusindvis af danskere kender.

Tre-etager i kolonistil

Hoteller er opført i tre-etager i kolonistil, og komplekset smelter perfekt ind i landskabet og tilbyder panoramaudsigt over golfbanen, Atlanterhavet og øen La Gomera. Alle gæster har gratis golfbuggyer til brug på banen, og der er direkte adgang til 1. tee fra hotellet, som er et voksenhotel, hvor gæsterne minimum skal være 16 år.

Hotellet tilbyder en døgnåben roomservice for alle gæster. Også gælder det afvikling af alt lige fra møder, cocktails eller til konferencer tilbydes lokaler med alle de nyeste faciliteter. Alle gæster kan samtidig gøre gratis gratis brug af spa-faciliteter, et lille motionscenter, tyrkisk bad, sauna og bruser-tempel. For kvinderne er der også en frisørsalon til deres rådighed.

En række af hullerne snor sig lige forbi luksus-hotellet. Foto: Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Swimmingpoolområdet har en bar og masser af plads til solbadning og afslapning på de komfortable liggestole, hvor gæsterne kan nyde en let frokost i restauranten Bellevue Terrace. Om aftenen før middagen kan der prøves en af de lækre cocktails i pianobaren. A la carte-menuen på Bogey Restaurant tilfredsstiller den mest krævende, og restauranten har et smukt terrasseområde, hvor der er mulighed for at spise, mens solnedgangen kan nydes ude i Atlanterhavet.

Hotellets gæster har fri buggy til Las Americas-banen, som er kendt af rigtig mange danskere. Foto: Hotel Las Madrigueras Golf Resort & Spa

Nordic Golfers er blandt de rejseselskaber, som sender golfspillere afsted til Las Madrigueras på Tenerife.

 

Af Jørgen Schultz
i Las Americas
på Tenerife

Info om hotellet