Hotel Opus begejstrer med udsøgt mad samt service

Arkitektfirmaet Kim Utzon Arkiter har sat stregerne til Hotel Opus. Foto: Hotel Opus

GolfXtra Anmelder: Nærmest i udkanten af Horsens ligger det 4-stjernede Hotel Opus. Men der er kun 20 minutters tid på gåben ind til den hyggelig bymidte. Hvis du da har lyst til at forlade hotellet.

Horsens: Store vinduespartier udgør en iøjnefaldende velkomst, inden døren går op til det store lobbyområde på Hotel Opus i Horsens.

Ikke langt fra byens kendte fængselsmuseum og ikke langt fra Nørrestrand ligger dette 4-stjernede hotel, som ganske mange golfspillere anvender, når det handler om et golfophold i den østjyske by.

Hotel Opus er tegnet af Kim Utzon Arkitekter – og er indrettet af designeren Mikael Mammen. Rammerne er særdeles intakte og udstråler et elegant design. Men der hvor hotellet i den grad har imponeret er på vigtige parametre som service og serveringerne fra køkkenet.

For golfspillere er der muligheder for forskellige ophold. En enkelt af dem omfatter to overnatninger, to gange 3-retters aftensmad samt to gange morgenbuffet. Dertil kommer to x 2 greenfee til enten Horsens Golfklub eller til Stensballegaard.

Udsøgte serveringer fra køkkenet

Det var begge aftener udsøgte serveringer, som tjenerstaben bragte ud fra det delvist åbne køkken. Her er blot et udpluk; fredagens forret var kylling efterfulgt af kalvemørbrad – stegt fuldstændig spot on – og med dejligt tilbehør.

Lækker tilberedt kalvemørbrad var én af hovedretterne ved et to-dages ophold på Hotel Opus. Foto: GolfXtra

Det var derfor svært at forestille sig, hvordan køkkenet skulle leve op til samme bedømmelse på anden aften. Men skiver af tun-steaks med kapers og brændt smør til forretten og en lækker unghanebryst med nye kartofler til hovedretten gjorde alle bekymringer til skamme. Når så også tjeneren giver sig tid til at finde passende vine til retterne, ja så mangler der ikke rigtig noget.

Retterne skifter, når der er tale om ophold på hotellet, men der er også mulighed for at vælge a la carte. Men så ændrer prisniveauet sig også.

Alle værelserne er indrettet med et stort badeværelse og er udstyret med hårtørrer, skrivebord, kaffe- og tefaciliteter, telefon og fladskærms-TV. Junior suites tilbyder derudover spa-badekar på badeværelset, sofagruppe og strygefaciliteter. Foto: Hotel Opus

Værelserne, og dem er der 132 af, er komfortable – og mangler intet i udstyr. Der kan vælges mellem dobbeltværelser og så junior suiten, når kun det bedste er godt nok. Der er fri adgang til både hotellets fitnessfaciliteter og til en relax-afdeling med sauna, dampbad og varmestole. Mod betaling er der mulighed for at vælge ekstra forkælelse i form af massage.

Godt 20 minutters gang er der ind til bymidten, hvor gågaden rummer et væld af shoppingmuligheder. Fra hotellet og til banerne i Horsens Golfklub eller til Stensballegaard er der få kilometer i bil.

fakta

Pris-eksempel

Følgende pris-eksempel er fra juni 2022.

To overnatninger i dobbeltværelse
To x 3-retters menu
To x morgenbuffet
To gange 2 greenfee til enten Horsens Golfklub eller Stensballegaard.

PRIS: 3.510 kr. for 2 personer

LÆS MERE OM GOLFOPHOLD

 

Af Jørgen Schultz
i Horsens