Sydspansk resort fortsætter millioninvesteringer

I forhold til Linksbanen ligger Heathland lidt længere væk fra havet. Men fra nogle af huller - her 13. hul - er oversigten til Middelhavet og Gibraltarklippen intakt. Foto: GolfXtra

Ejerne af La Hacienda Links Golf Resort med storslået udsigt til Gibraltar-klippen gribber fortsat dybt i lommerne for at skabe et opsigtsvækkende resort på Costa del Sol. Nu gælder det renovering af anlæggets anden bane, Heathland Course.

Costa del Sol, Spanien: Millionerne ruller på La Hacienda Links Golf Resort på den spanske solkyst.

I sommeren 2022 blev Links Course indviet efter en omfattende modernisering. Også et nyt klubhus kunne åbne, og de sore entreprenørmaskiner er samtidig i gang med opførelsen af et nyt Fairmont-hotel med ikke færre end 324 værelser, suiter og ferieboliger.

Heathland byder på en stribe udfordrende huller. Foto: GolfXtra

Men det slutter ikke her. Anlæggets anden bane, Heathland Course, skal nu også opgraderes.

La Hacienda Links Golf Resort har budt velkommen i 2023 med at annoncere et nyt investeringsprogram for yderligere at forbedre golfoplevelsen på det luksuriøse 36-hullers spanske resort. Kernen i planerne er La Haciendas anden 18-hullers golfbane, Heathland-banen.

Læs GolfXtra’s reportage: Costa del drama på Alcadeisa Links

Udover at udføre redesign-arbejde for at forbedre layoutet – herunder en omplacering af 18. tee – vil andre opgraderinger på banen omfatte udjævning af 1. og 11. fairway for at forbedre banens spilbarhed; ændringer af søer og broer på ottende og niende hul; og reparation og genopbygning af alle buggy-stierne.

Javier Illán, præsident for Millenium Hospitality, ejere af La Hacienda Links Golf Resort, konstaterer:

– Med relanceringen af vores storslåede Links-bane og åbningen af så mange andre nye faciliteter var 2022 et skelsættende år for resortet. Det er spændende tider for La Hacienda, og vi ser frem til at introducere en række yderligere forbedringer af den oplevelse, vi tilbyder vores gæster i de kommende måneder, mens vi fortsætter at arbejde hen mod åbningen af vores Fairmont-hotel i 2024.

Der er en del vand i spil på Heathland-banen. Her er det indspillet til 15. green. Foto: La Hacienda Links Golf Resort

Nyt hotel med 323 værelser

Det var Kurtis Bowman, som blev sat til at redesigne Linksbanen, som har en stribe huller liggende helt nede ved Middelhavet med udsigt mod Gibraltar og med Afrika i det fjerne. La Haciendas serie af opgraderinger omfatter også det nye moderne klubhus, ny driving range og et opgraderet træningsområde samt den nye strandbar og restaurant ‘Sal Verde’.

Det nye hotel med 323 værelser er klar til fuld lancering i løbet af 2024, og når det er færdigt, vil det også indeholde fem restauranter og barer – herunder en poolbar og en strandrestaurant samt swimmingpools, spa, fitnesscenter, balsal og et udvalg af fleksible mødelokaler.

Af Jørgen Schultz