Killeen Castle Golf Resort med historisk indkvartering

Killeen Castle har næsten 800 års historie på bagen. Foto: Killeen Castle

26 nyindrettede værelser tilbyder Killeen Castle – et af Irlands ældste og fineste normanniske slotte fra det 12. århundrede.

I hjertet af Royal Meath-området – tre kvarters kørsel fra Dublins centrum og 25 minutter fra lufthavnen – ligger Killeen Castle Golf Resort.

Med sin historie, som går tilbage til det 12. århundrede, er Killeen Castle et af Irlands ældste og fineste normanniske slotte. Fra slottet er der en fantastisk udsigt over Tara-bakken, og resortet har her i sommeren 2023 afsluttet en modernisering og kan annoncere lanceringen af Hunters Yard Lodge indkvartering & Rose Cottage. 26 værelser er til rådighed for golfspillere og andre turister.

Hytterne er udviklet af en af Irlands førende entreprenør, Castlethorn, og er åbne for gæstereservation fra den 3. juli 2023. Resortet ligger nær Dunshaughlin.

26 nyindrettede lejligheder kan Killeen Castle tilbyde fra sommeren 2023. Foto: Killeen Castle

Elegante hytter

I seks elegante hytter med hver fire soveværelser. Hver lodge er elegant designet med kvalitetsinteriørdesign og indretning til en firestjernet standard. Hver lodge har en separat indgang med rigelig parkering og elbil-opladning. Ud over Hunters Yard-lodges har The Rose Cottage, som har udsigt over slottet, to rummelige soveværelser med eget badeværelse med separat badekar i det ene og bruser i begge.

Killeen Castle Golf Resort & Lodges er udover de historiske indkvarteringsmuligheder også kendt for golfbanen – tegnet af Jack Nicklaus. Banens historie får tilbage til 2008. Banen betragtes ofte som “en af Nicklaus’ fineste kreationer” – og har været vært for Solheim Cup.

I området er der også en markeret skov- og cykelsti, der væver sig gennem en uberørt gammel skov. Nogle af træerne dateres tilbage til over 500 hundrede år. En smukt restaureret, muret have giver den perfekte kulisse til at sidde i stille eftertænksomhed.

Killeen Castle er beliggende i hjertet af Irlands antikke østlige område nordvest for Dublin, og det er oplagt at besøge nærliggende kulturarvssteder som The Battle of the Boyne, Newgrange, Knowth & Dowth, Hill of Tara, Trim Castle, Mellifont Abbey og Monasterboice.

LÆS MERE OM PRISER OG BOOKING

Af Jørgen Schultz