Palmares kaldes en juvel på Algarve-kysten

Lige ved Alvors flodudmunding ligger Palma Living & Golf - et særdeles rost resort på Algarvekysten. Foto: Palmares Living & Golf

Ude mod vest på Algarvekysten vækker Palmares Ocean Living & Golf opsigt. Udover et kvalitets-resort er her også adgang til en 27-hullers golfbane med både links- og parkstil.

Palmares-resortet på den portugisiske Algarve-kyst har det hele.

En enestående beliggenhed lige ved Alvors flodmunding og med en storslået udsigt ud over Atlanterhavet. Resortet og ferieboligerne har en avanceret arkitektur, som nærmest beskytter de originale omgivelser med en særlig harmoni ud til havet.

27 afvekslende golfhuller er der på anlægget. Banen er seneste redesignet af Robert Trent Jones jr. Foto: Palmares Living & Golf

5-stjernet boutique-hotel

Og så lige ved siden af det 5-stjernede boutique-hotel er her også varieret golfbane med tre sløjfer – i alt 27 huller.

Palmares Ocean Living & Golf er her i forsommeren 2023 blevet hyldet som et af Portugals bedste golfanlæg. Hæderen kom med en indplacering på den seneste Top 60 over de bedste baner i Portugal.

Palmares, som kaldes “juvelen i Algarves krone” for golf, ligger helt ud til Atlanterhavskysten og kombinerer en bane i både links- og park-stil. De golfmæssige udfordringer suppleres med en fantastisk udsigt ud over havet fra stort set alle huller, hvor af en del er anlagt helt ude langs kystlinjen.

Fra størstedelen af hullerne er der en fortræffelig udsigt ud over Atlanterhavet. Foto: Palmares Living & Golf

Oprindeligt er banen designet af Frank Pennink, inden et redesign blev lagt i i hænderne på Robert Trent Jones Jnr..

Palmares ejes og drives af Kronos Homes og tilbyder en række overnatningsmuligheder for golfspillere, der ønsker en kombination af unik indkvartering og med tæt adgang til en golfbane. Ud over standardværelserne kan der også vælges indtjekning i signaturlejligheder med alle bekvemmeligheder og en fantastisk udsigt.

Af Jørgen Schultz