La Sella Golf Resort med tid til velvære

La Sella Golf Resort ligger i skøn natur på Costa Brava-kysten nord for Alicante.

Med tre sløjfer – i alt 27 huller – er der nok af golfmæssige udfordringer på La Sella på Costa Brava. Lige ved siden af ligger Denia Marriott-hotellet.

Costa Brava, Spanien: Tæt ved den lille landsby Jesus Pobre lidt nord for Benidorm mellem Alicante og Valencia ligger La Sella Golf Resort. Det hyggelige resort består i dag af et 27 hullers golfanlæg samt det femstjernede Denia Marriott-hotel.

Fra hele banen er der udsigt til bjergene i området.

Golfbanen er fra 1991 og er designet af den tidligere spanske storspiller José Maria Olazabal. La Sella Golf er kendt for høj international klasse og har været vært for både afviklingen Ladies European Tour og Spanish Ladies Championship. Banens tre sløjfer giver varierende og spændende kombinationer i et forholdsvis fladt terræn, så buggy er ikke nødvendig.

Glemmes skal ikke den skønne natur – udsigten til Segaria bjergene, naturparken El Montgó samt masser af appelsin-, oliven- og mandeltræer. La Sella Golf Resort ligger med omkring syv kilometer til de flotte havnebyer Denia og Javea på Costa Blanca på den spanske østkyst.

Hotel med 186 værelser

Hotellet har ikke færre end 186 værelser, alle med aircondition, minibar, pengeskab mm. Badeværelserne er store og har separat badekar/bruser samt hårtørrer. Der er frit wifi på hele resortet, også på værelserne.

Der er flere muligheder for kulinariske oplevelser på Marriott-hotellet.

De kulinariske muligheder er mange på hotellet med restaurant, café samt bar og lounge.

Herudover er der mulighed for at nyde de forskellige velvære-behandlinger i Denia Mariott Hotel, der ligger lige ved siden af disse boliger, og er eget af vores bygherre. Der er også mange sportsfaciliteter i området, herunder kan nævnes ridning, tennis, fitness, spa og naturligvis golf.