Salobre-hotellet er et ophold på toppen

De afdæmpede farver får Salobre-hotellet til at passe perfekt ind i det golde bjerglandskab. Foto: Silvia Gil-Roldán

Salobre Hotel Resort & Serenity rummer alle tænkelige faciliteter i et særpræget bjerglandskab med Atlanterhavet ude i det fjerne.

Salobre, Gran Canaria: Det er egentlig fuldstændig legalt at få den tanke, hvordan nogen fik en ide om at placere et af kanarieøernes bedste golf-resorts ude i noget, der ligner ingen-mands-land.

Med hotellets placering på bjergsiden er der skabt masser af charme. Foto: Silvia Gil-Roldán

Salobre Hotel Resort & Serenity har sin egen frakørsel på motorvejen Autopista GC-1, og så begynder der ellers omkring fem minutters kørsel ud i bjergene, hvor det store resort med hotel, villaer og to 18 hullers golfbaner åbenbarer sig.

LÆS MERE: Spænd faldskærmen højt oppe i Salobres bjerge

Den første af de to golfbaner, Old Course, åbnede i 2000. Fem år senere åbnede hotellet, som er opført som et fem etagers byggeri. På grund af terrænet virker det som om, at hotelkomplekset er højere. Det var Sheraton-kædens logo, som fra 2005 mødte gæsterne, men i dag er samarbejdet med Sheraton afsluttet. Nu drives det hele under navnet: Salobre Hotel Resort & Serenity.

Én af de mange udsigtspunkter på hotellet.

313 værelser

Hotellet har 313 værelser i tidløst design. Alle er pænt store og med terrasse eller balkon med udsigt udover golfbanerne.

Hotellet har flere restauranter og barer. Morgenmaden indtages i restauranten “Sens Kitchen Patio Garden”, som byder på friskpressede juice, smoothies og et højt niveau på den fremragende mad.

De øvrige restauranter hedder “Sidebar”, som tilbyder tapas og lokale delikatesser, samt “The S Club” – hotellets a la carte-restaurant. Dertil kommer nogle udendørs spisesteder til det hurtige måltid som eksempelvis Casa Club.

Casa Salobre er en af de mange muligheder, når det gælder mad og drikke.

Hotellet har flere swimmingpools, og eget strandhus, hvortil der køres gratis shuttle bus. Her kan gæsterne nyde stranden eller endnu en pool samt gode cocktails.

Sunset Bar på øverste etage

En af Salobres skjulte perler er den udendørs tagterasse, som findes på hotellets øverste etage. Her findes flotte balinesiske senge, som giver en ekstra afslappende oplevelse med udsigt over bjergene. På tagterrassen findes også et separat pool-område, og det er også her, at Sunset Bar er placeret med den bedst tænkelige udsigt.

Det er ikke kun golf, som hører til aktiviteterne. Indendørs er der sauna og spa med mulighederne for wellness-behandlinger, og desuden er der fitnesscenter.

Hotellet rummer alle tænkelige faciliteter, som kan gøre ferieopholdet komplet. Der er også muligheder for at leje nogle af villaerne, hvis man hellere selv vil stå for noget af madlavningen – og måske være flere sammen.

På taget over president-suiten er der rig lejlighed til at hygge sig i private omgivelser. Foto: Silvia Gil-Roldán

Salobre Hotel Resort & Serenity er på mange måder et ophold på toppen.

 

Af Jørgen Schultz
på Gran Canaria

 

fakta

Pris-eksempel

Rejseselskabet Green2green er blandt udbyderne af ferie- og golfophold på Salobre. Med i prisen er følgende:

• Flyrejsen fra København eller Billund til Gran Canaria
• Transport af kuffert & golfbag
• 7 nætter i dobbeltværelse
• Halvpension
• 6 runder golf på Salobre Old & New
• Transfer mellem lufthavn og hotel

PRIS: Priserne begynder ved godt 10.000 kroner – afhængig af tidspunkt på året. Tjek de eksakte priser på: Green2green
SalobreHotelResort&Serenity_BalineseBeds
Copyright: Silvia Gil-Roldán
« af 10 »

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*