Long Stay-golferne begynder nedtællingen

Nuevo Portal i spanske Costa del Luz er et populært valg, når det gælder Long Stay. Foto: Bravo Tours

Den mørke tid er over os, og længslen efter grønne fairways og greens og behagelige temperaturer får flere og flere til at booke et Long Stay-ophold. GolfXtra kigger på nogle af tilbuddene. Denne gang gælder det Bravo Tours.

Er du allerede ved godt træt af den mørke tid her på de danske breddegrader, og savner du golfen i polo, shorts eller nederdel?

Rejseselskaberne har igen denne vinter en stribe Long Stay-ophold på programmet til en lang række destinationer. GolfXtra har set nærmere på en række af tilbuddene, og blandt de selskaber, som sender mange danske golfspillere afsted er BravoTours.

Costa del Luz i det sydvestlige hjørne af Spanien er én af mulighederne. Hos Bravo Tours tilbydes der Long Stay med mulighed for enten at bo i lejlighed eller hotel.  Der kan også vælges mellem, om der skal være med eller uden pension, halvpension eller All Inclusive.

Algarve – her Marina Club Lagos – er blandt mulighederne for Long Stay-ophold. Foto: Bravo Tours

Golfrunderne varierer fra tilbud til tilbud fra ni runder på de fire uger og helt op til fri golf. Det giver dig muligheden for at præge din langtidsferie lige præcis, som man har lyst til.

Nogle af de populære hoteller i Costa del Luz er eksempelvis The Residences Islantilla, Hotel Nuevo Portil eller Doubletree  by Hilton Islantilla.

Et andet rejsemål er Algarve, hvor der er mulighed for at lade sig indkvartere på lejlighedshoteller Marina Club Lagos.

Priserne begynder ved 15.000 kroner for 28 dage.

Af Jørgen Schultz