Voksenhotel trækker golfere til Ærø

Ærø Hotel i Marstal - landets formentlig eneste voksenhotel, som også har fat i golfspillerne. Foto: Ærø Hotel

Danmarks – formentlig – eneste voksenhotel. Sådan markedsfører Ærø Hotel i Marstal sig. Blandt gæsterne er rigtig mange golfspillere, som snupper nogle overnatninger på øen.

Snakken går lystigt her sidst på eftermiddagen. Rundt ved bordene – både indenfor og også udenfor – stimler gæsterne sammen.

Der er også fyldt op i glassene. Happy Hour med to drinks til halv pris har det nu med at trække i os danskere. Også i den udenlandske gæster i øvrigt.

Vi er på Ærø Hotel i Marstal – nede på sydsiden af Ærø. I en by med den stolte søfartshistorie. Hvis det er kendskabet til søfartshistorien, som mangler, så invester et par timer i byens fantastiske søfartsmuseet i Prinsensgade – ikke langt fra havnen.

LÆS MERE: Alt er vand ved siden af Ærø

Ærø Hotel har siden slutningen af 2013 været ejet af Flemming Skov. Han er i forvejen kendt som en driftig erhvervsmand. Hotellet købte han af Peter Jensen.

Som årene er gået, har Flemming Skov og hotellets ledelse fundet frem til et nyt koncept for hotellet. Siden den 1. januar 2021 er det derfor slut med børn på hotellet. I stedet har hotellet indført en aldersgrænse på 16 år – og er dermed udelukkende et såkaldt voksenhotel. Vist nok Danmarks første.

Bakkersangerinde i aktion

Det er også det modne publikum, som har checket ind på hotellet. Med i overnatningen hører som regel også aftensmad samt morgenmad. Og gæsterne kan i forbindelse med aftensmaden også opleve, at der kommer et underholdende indslag med i programmet. Da GolfXtra’s udsendte var på øeni forsommeren 2021, var det en herlig bakkersangerinde, der gjorde sin entre med sang, spøg og skæmt.

Hotellet tilbyder gedigne standardværelser med eget tv samt bad og toilet. Foto: Ærø Hotel

Fra hotellet, hvor der blandt aktiviteterne er indendørs swimmingpool samt billardbord, ligger Marstals bymidte i gåafstand

I løbet af året har Ærø Hotel en stribe attraktive tilbud. Det gælder alt lige fra kærsteophold, cykelophold samt både tre og firedages golfophold.

Prisen for et firedages ophold med tre overnatning, tre gange morgenmad, tre gange to retters aftensmad samt to greenfee kan erhverves for 2.095 kroner pr. person. I prisen er endda også færgebillet til ÆrøEkspressen. De opdaterede priser kan ses på hotellets website.

Med de priser er det ikke overraskende, at golfbanen på nordsiden af øen samt hotellet på sydsiden virkelig formår at trække golfere til øen.

 

Af Jørgen Schultz
på Ærø