Tyrkiet hitter igen hos golfere: Bravo Tours har 2019-programmet klar

Sueno Golf Hotel er én af de mange tilbud, som Bravo Tours har med i sit store program til golfspillere. Ved hotellet er der to 18 hullers baner; Pines og Dunes.

Der er masser af variation, når det både gælder golfbaner og hoteller i Belek-området i Tyrkiet.

Der er ikke ret mange ferie-destinationer, der har så stor koncentration af golfbaner og hoteller, som Belek i Tyrkiet. Tyrkiet hitter igen blandt danske golfspillere, og det skyldes ikke mindst den enorme variation og kvaliteten af de mange baner og hoteller i området.

Bravo Tours med hovedsæde i Herning er klar med et stort 2019-program. Samtidig er der indledt en kampagne, hvor gæster, der bestiller golfrejsen inden den 31. august 2018, får tilbud om at få en gratis kuffert med på flyet. Desuden opnås der en forudbestillingsrabat på 350 kroner – svarende til prisen på en golfbag.

Bravo Tours har en lang række hoteller at tilbyde golfspillerne. Mange af dem er med all inclusive, og netop de tyrkiske hoteller høster stor anerkendelse for deres all inclusive tilbud. Men der er også mulighed for at vælge almindelig indkvartering på hoteller med morgenmad.

Hotellerne, som gæsterne kan gå på opdagelse i, er eksempelvis Cornelia Diamond, Cornelia de Luxe, Gloria Verde, Titanic, Gloria Golf Resort, Kaya, Riu Kaya, Sueno Deluxe, Sueno Golf Hotel, Sentido Zeynep, Lykia World samt det luksuøse MaxxRoyal.

Priserne begynder ved 6.448 kroner.

I programmet fra Bravo Tours er også en række matchture.

Yderligere info: Bravo Tours