Luksushotel i Prag’s gamle Sukkerpalads

Andaz Prag ligger i den historiske gamle bydel i hovedstaden. Foto: Andaz Prag

Andaz Prag er ét femstjernet hotel, som ikke lader noget tilbage at ønske. Udover komfortable og historisk-indrettede værelser og suiter er der også kulinariske højdepunktet i ZEM – hotellets flagskibsrestaurant.

Prag, Tjekkiet: Hvis golfoplevelsen på én af banerne tæt på den tjekkiske hovedstad Prag skal suppleres med en indkvartering på noget nær øverste hylde; så check-in på Andaz Prag.

Det femstjernede luksushotel har til huse i hovedstadens historiske centrum. Hotellet, som drives af Hyatt-kæden, ligger i det århundredgamle Sukkerpalads på Senovážné-pladsen. Det er et klassisk luksus-boutiquehotel – lige så komfortabelt og fuldt udstyret som ethvert traditionelt luksushotel.

Klassisk ser hotellet ud udefra, mens interiøret i værelser og suiter er en oplevelse af de store. Foto: Andaz Prag

Indretningen er inspireret af flere epoker, der kombinerer jugendstil-elegance med fremadskuende modernisme. Mens du spankulerer rundt på hotellet, kan du tage på en rejse gennem byens historier og legender og vove dig videre for at opdage en af Europas smukkeste metropoler. Den Gamle Rådhusplads ligger inden for gåafstand, ligesom mange andre vartegn er tæt på.

176 værelser og suiter er der at vælge mellem, og alle har de en inspirerende blanding af lokal arv med moderne kreativitet og præcise detaljer for at sikre et luksuriøst og behageligt ophold med en fantastisk udsigt over den historiske arkitektur omkring hotellet.

ZEM er navnet på¨hotellets flagskibs-restaurant. Foto: Andaz Prag

Også når det kommer til de kulinariske oplevelser, så er Andaz fremme i skoene. Restaurant ZEM – en avantgarde – kræser om gæsterne. Menuen er en kreativ blanding af tjekkiske råvarer med lejlighedsvise hints af japansk smag – tilberedt ud fra en teatralsk køkkenscene af trækul og damp.

I baren formår bartendere at overraske med perfekt afbalancerede cocktails, der er tilført den ældgamle kraft og visdom fra den bøhmiske mytologi.

Priserne begynder ved omkring godt et par tusinde kroner for et dobbeltværelse.

TJEK PRISER

Af Jørgen Schultz