Panorama er tjekkisk golf med høj kvalitet

Panorama-resortet i Tjekkiet har udover klubhus også muligheder for overnatning. Foto: Panorama Resort

Det er ikke bare golf – men også gastronomi af høj klasse, når du besøger Panorama Resort. Og der er også overnatningsmuligheder.

Tjekkiet byder på masser af god golf. Og samtidig gastronomi og drikkevarer, som ikke lader tilbage at ønske.

En af de bedste golfbaner i Tjekkiet ligger nær byen Kácov, en time øst for Prag. De tre unikke ni-hullers sløjfer på Panorama Resort er placeret i det charmerende landskab i Posázaví-området.

Alle tre sløjfer kan kombineres på forskellige måder under spillet. River 9 løber langs floden Sázava og byder på talrige maleriske vandområder og udsigt til klippemasser. Forest 9 hullerne er placeret blandt høje træer og har en højdeforskel på flere meter. Stedet tilbyder unikke udsigter over landskabet og Kácov. Meadows-sløjfen breder sig over enge med typiske åbne rum og længere huller.

Ved klubhuset er der komfortable overnatningsmuligheder. Foto: Panorama Resort

Det unikke klubhus er bemærkelsesværdig; det blev erklæret Årets Bygning 2017 i Centralbøhmen. Restauranten i klubhuset fokuserer hovedsageligt på tjekkisk køkken med en moderne twist. De bruger så vidt muligt lokalt fremskaffede ingredienser, herunder deres egne økologiske produkter fra Kozojedy Farm samt oste og røget kød fra lokale bønder. Restauranten serverer morgenmad, frokost og middag à la carte fra både sæson- og ugemenuer.

Der er også mulighed for at overnatte i klubhusbygningen. Der er ti dobbeltværelser med udsigt over golfbanen og fire studios med ekstra senge og udsigt over Sázava-dalen.

Af Jørgen Schultz