Luksushotel tæt på eksklusivt indkøbsstrøg i Bruxelles

Steigenberger Wiltcher's ligger med en central beliggenhed i hjertet af Bruxelles. Foto: Steigenberger

Steigenberger Wiltcher’s ligger centralt i den belgiske metropol tæt på både den indre by og Grand Place.

Bruxelles, Belgien: Gælder det et golf- eller et ferieophold – eller måske en forretningsrejse – så er Bruxelles det centrale omdrejningspunkt i Belgien.

Med sine ikke færre end 267 værelser og suiter er Wiltcher’s i Steigenberger-kæden en populær hotel-adresse.

Luksushotellet forkæler i den grad gæsterne ,ed kulinariske oplevelser samt drikkevarer. Foto: Steigenberger

Luksushotellet ligger i hjertet af den belgiske hovedstad tæt ved det eksklusive indkøbsstrøg Avenue Louise. Der er reelt kort afstand til vigtige mål: Regeringskvarteret for den Europæiske Union (ca. 1,5 km), den indre by med Manneken Pis og Grand Place (ca. 2 km) og banegård (ca. 2 km).

Værelser og suiter forkæler gæsterne med stilfuldt interiør og komfort i særklasse. Herunder hører bl.a. klimaanlæg, fladskærms-tv, strygejern, skrivebord, safe, minibar, mulighed for tilberedning af kaffe og te. I suiterne findes desuden en iPhone-/ iPad-opladestation med MP3-vækkeur.

Glorværdig fortid

Steigenberger Wiltcher’s Bruxelles kan se tilbage på en lang, glorværdig fortid som et af de førerende hoteller i den belgiske metropol.

Den luksuriøse Loui Bar er kåret som den “Bedste hotelbar i Europa” og serverer dagligt lækre drikkevarer. På udendørsterrassen kan der slappes af i det grønne og nyde en pause fra hverdagens stress i storbyen.

Ikke færre end 267 værelser og suiter er på Steigenberger Wiltcher’s i den belgiske hovedstad. Foto: Steigenberger

Bruxelles er med rette kendt som et Mekka for gourmeter. Der er masser af mulighed for at nyde udsøgte regionalt og international mad og fine vine i Loui Bar. Loui Bar & Restaurant er et yndet mødested for den kulinariske scene i Bruxelles. Gæsterne nyder de afslappede og servicemindede omgivelser samt klassiske retter med et lokalt særpræg tilberedt af køkkenchef Nicolas Gadomski og hans team. Og så kan aftensmaden kombineres med kreative cocktails og udvalgte vine.

Gælder det en pause fra den travle hverdag eller indkøbsturen på Avenue Louise, så kan der slappes af på terrassen i gården. I friske grønne omgivelser er der mulighed for at tanke ny energi med snacks, små måltider og kølige drikkevarer.

LÆS MERE: Mere info om Steigenberger Wiltcher’s

Af Jørgen Schultz