Vidunderlig golf i de slovenske alper

Historien om Royal Bled Golf Club går helt tilbage til 1937. Foto: Royal Bled Golf Club

Royal Bled Golf Club i Slovenien er en sand skjult perle i europæisk golf. Den privatejede medlemsklub har tiltrukket mange greenfee-spillere rundt fra Europa.

Det er en sand skjult perle i europæisk golf, som ligger i en fantastisk natur i de slovenske alper.
Royal Bled Golf Club er den ældste og mest historiske golfbane i Slovenien. Historien går tilbage til 1937, men der blev spillet i ganske kort tid efter åbningen i 1938.

Anlægget måtte forlades på grund af 2. Verdenskrig. Det blev Donald Harradine, som satte stregerne til et omfattende redesign i 1972.

Fra Kings Course er der udsigt til de slovenske alper. Foto: Royal Bled Golf Club

Tæt ved byen Lesce og tæt ved søen Bled, som har givet navn til banen, har Royal Bled Golf Club en naturscene i det karakteristiske slovenske landskab med udsigt til de højeste af de slovenske alper.

Royal Bled Golf Club omfatter Kings Course, som er anlæggets 18 hullers bane, samt den 9-hullers Lake Course. Det er en privat medlemsklub, hvor medlemmerne kun får adgang på opfordring. Til gengæld er der adgang for greenfee-spillere, og banen er en af de virkelig populære i det østeuropæiske.

Varm og personlig service

Klubben lægger vægt på en eksklusiv oplevelse med en varm og personlig service, uanset det gælder golfbanen eller inde i klubhuset.

Kings Course har efter sit seneste redesign får en kvalitet, som ikke lader noget tilbage at ønske.

Royal Bled Course er den ældste bane i Slovenien. Rundt på banen er der en del vand i spil. Foto: Royal Bled Golf Club

Også klubhuset er blevet restaureret til tidligere tiders storhed med et raffineret interiør, åbne pejse samt komfortable møbler. Alt sammen i en unik atmosfære, som opfordrer gæsterne til at slappe af og nyde de flotte omgivelser. Der tilbydes indkvarteringsmuligheder i Kings House og Lakes House.

Kulinarisk er restauranten i klubhuset rost til skyerne. Inspireret af lokale og sæsonbetonede råvarer og med fokus på moderne, regionale og internationale retter, serveres retterne på Royal Bled som en integreret del af oplevelsen.

I klubhuset er der proshop og en herlig restaurant, hvor retterne både er lokalt og internationalt inspirerede. Foto: Royal Bled Golf Club

Greenfee-priserne koster i højsæsonen 150 euro for 18 huller.

Af Jørgen Schultz

Royal Bled Golf Club 1
« af 6 »