Madeira-resort investerer stort i golf-, hotel- og livsstilsfaciliteter

Palheiro-anlægget ligger højt over hovedbyen Funchal på Madeira.

Den historiske Palheiro-bane højt over Funchal vil over det næste gennemføre omfattende forbedringer.

Funchal, Madeira: Den historiske Palheiro-bane på Madeira vil over det næste år investerer millioner af euro på en omfattende modernisering og udvidelse.

Palheiro Golf er klar til at tage hul på et nyt kapitel i sin spirende historie efter at have annonceret en stor ny syvcifret investering i sine golf-, hotel- og livsstilsfaciliteter.

Udsigten fra golfbanen er ganske spektakulær.

Allerede betragtet som et af Europas elite golfresorts, tager det førende spillested på Madeira sin golfoplevelse til nye højder i de næste 12 måneder med en række opgraderinger – herunder lancering af et nyt golfakademi.

Palheiro Golf ligger 10 minutters kørsel fra øens hovedstad, Funchal – og har en dramatisk udsigt over Madeiras bjergrige skyline og havet. Banen – par 72 og med en længde på godt 6000 meter fra de bagerste teesteder – er designet af den kendte golfarkitekt Cabell Robinson. Banen er beliggende i den storslåede Palheiro Nature Estate, som er mere end 200 år gammel.

En del af investeringsplanerne er at åbne et golfakademi i 2023.

For at forbedre golfoplevelsen vil resortets nydesignede golfklubhus få et moderne nyt look.  Ud over at modernisere interiøret vil verandaen også få en opgradering.

Også hotellet Casa Velha do Palheiro skal moderniseres i forbindelse med million-investeringen.

Hotellet opgraderes

Palheiro gennemfører også en række forbedringer af sit berømte Hotel Casa Velha do Palheiro, herunder at udføre en opgradering af hovedhusets værelser og badeværelser.

LÆS MERE: Hotel Casa Velha er historie, skønhed og elegance

Som ny er køkkenchef Gonçalo Bita Bota hentet ind for at skabe et spændende udvalg af nye menuer og smagsoplevelser i hele resortets tre spiseområder, mens kapellet i den verdensberømte Palheiro Gardens bliver malet og renoveret forud for sommerens bryllups- og barnedåbssæson.

Jonathan Fletcher, præsident for Palheiro Nature Estate, konstaterer:

– Palheiro Nature Estate er et feriested, der er synonymt med kvalitet og er kendt for den oplevelse, vi giver, både på Madeira og udenfor. Vi er ekstremt stolte af det omdømme, vi har opbygget, og vores store investeringsprogram vil give os mulighed for at fortsætte med at bevæge os fremad og udvikle os, så vi fastholder vores position i spidsen for golf og gæstfrihed på øerne.

Palheiro Golf er en af ​​tre førsteklasses golfbaner på Madeira – sammen med Clube de Golfe Santo da Serra og Porto Santo Golfe – med den portugisiske øgruppe, der også byder på en række enestående historiske, kulturelle og livsstilsoplevelser.

Den bedste måde at nyde øens golf på er med et Madeira Golfpas, som giver indehavere en uovertruffen golfoplevelse, er tilgængeligt for både enkeltpersoner og grupper og kan bookes på en tre- eller fem-runder basis.

Af Jørgen Schultz