Til lykke til Rasmus Højgaard: Følg i danskerens fodspor på Mauritius

Heritage Golf Club ligger mellem bjergene og med Det indiske Ocean med koralrevet ude i det fjerne.

Efter Rasmus Højgaards sensationelle sejr i AfrAsia Bank Mauritius Open er rejser til Heritage-resortet kommet i fokus.

Følg i danskerens fodspor og spil Europa Tour-banen på Mauritius. Sådan lyder det fra rejseselskabet Green2green få dage efter Rasmus Højgaards sejr på Heritage Golf Club-banen.

Søndag eftermiddag kunne vi glæde os over endnu en dansk vinder på Europa Touren efter Rasmus Højgaards fornemme sejr. Sådan lyder det fra et andet rejseselskab GolfPlaisir, som også tilbyder rejser til Mauritius og Heritage-anlægget.

Heritage-resortet omfatter to hoteller samt luksusvillaer. Her er det fra Awali-hotellet.

Fri golf, hvor dansker vandt Europa Tour-sejr her i weekenden. Sådan lød det fra rejseselskabet Blixen Tours – næsten lige præcis et døgn efter, at Rasmus Højgaard poserede foran fotografer i strandkanten med vindertrofæet.

Mulighederne for at tage turen til Mauritius er mange, og netop de to hoteller Heritage Awali og flagskibet Heritage Telfair har trukket mange danskere til øen. Ikke mindst hos golfspillere er resortet populært med Heritage-banen liggende lige i baghaven.

Banen er designet af sydafrikaneren Peter Matkovitch, som har skabt en mesterskabsbane i et område, hvor der tidligere var sukkerrørsplantage. Det er et kuperet område mellem Det indiske Ocean og bjergene, og rundt på banen er der en del små søer.

GolfXtra har besøgt resortet og bringer omkring årsskiftet reportager fra såvel golfbanen som hotellerne.

Priserne for et ophold på Heritage-resortet begynder ved cirka 15.000 kroner og opefter.