Made in HimmerLand afvikles i juli i 2023

Made in HimmerLand, som i 2022 blev vundet af Oliver Wilson, skal i 2023 afvikles i juli. Foto: Made in HimmerLand

DP World Tour-turneringen kommer til Danmark på et endnu mere attraktivt tidspunkt i sommeren 2023.

Himmerland: En større “kalenderkabale” hos DP World Tour har givet arrangørerne af Made in HimmerLand en mulighed for en ny og endnu mere attraktiv dato. 2023-udgaven af Made in HimmerLand rykkes derfor fra september til 6.-9. juli 2023 i HimmerLand.

– Der sker meget i det nye samarbejde mellem PGA Tour og DP World Tour, og da vi fik muligheden for at flytte fra september til den første uge af juli, slog vi til med det samme, siger Made in HimmerLand promotor, Flemming Astrup i en pressemeddelelse.

Astrup føjer til: – Vi får markant flere dagstimer at gøre med så vi kan udvikle og optimere turneringen endnu mere, og selvom vi jo havde verdens bedste septembervejr i år, er vi lidt mere rolige ved den nye dato, som også ligger lunt i kalenderen. Det er er ugen før Scottish Open og to uger før The Open, jeg er sikker på det giver os gode muligheder for et ekstra godt felt, slutter Astrup.

Også hos værten HimmerLand er der begejstring over den nye dato.

– Jeg er meget tilfreds med flytningen, som giver os gode muligheder for at vise vores resort frem. Datoen ligger perfekt lige efter skolernes afslutning og lige inden starten på de flestes sommerferier, og det passer rigtigt godt ind hos os, siger CEO i Himmerland Mette Ravn.

Billetsalget til den niende udgave af turneringen starter 1. december 2022.

Af Jørgen Schultz