Ny driver-serie fra Titleist med fokus på fart og stabilitet

TSR2-serien er den mest tilgivende af de tre nye modeller fra Titleist. Foto: Titleist

I slutningen af september rammer den nye driver- og fairwaykølle-serie markedet i Danmark og det øvrige Skandinavien.

Hvert andet år dukker der nye drivere og fairway-køller op fra Titleist – et af meget anvendte brands i tour-sammenhæng.

Hver af de tre modeller – TSR2, TSR3 og TSR4 – leverer særegne performance karakteristika, som passer til en bred vifte af spillere. TSR2 er en “max” performance driver, som leverer den perfekte kombination af fart og stabilitet, mens TSR3 giver spilleren mulighed for at fintune takket være teknologier som SureFit Adjustable CG Track Weighting. Det justerbare vægtsystem i TSR4 giver mere kontrol end nogensinde tidligere over reduktion af spin. Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

– Med forbedret aerodynamik og “player-preferred” hovedform, banebrydende teknologier i slagfladen og forfinet justerbarhed er hver TSR – med udgangspunkt i vores udførlige spiller- og robot tests – hurtigere gennem luften, længere fra tee og mere lige i fairway end vores tidligere generation af drivere. Vores spring fra TS til TSi gav en kæmpe forbedring i performance, og skridtet fra TSi til TSR er endnu større, udtaler Josh Talge, vicepræsident for Titleist Golf Club Marketing.

Priser fra knap 4700 kroner

TSR drivere sættes til salg i skandinaviske butikker 30. september. Prisen er 4.699 kroner eller 6.099 kroner med premium skaft.

Et endnu lavere tyngdepunktet er der satset på i de nye fairwaykøller fra Titleist. Foto: Titleist

Samme dag får Titleist TSR fairwaykøllerne premiere. Ligesom det er tilfældet med drivere, produceres køllerne i tre forskellige modeller – Titleist TSR2, TSR2+ og TSR3 – som alle tager udgangspunkt i forbedring af fire engelske F’er: Flight, Feel, Form and Forgiveness.

– Vores altoverskyggende mål var at optimere CG (Center of Gravity), og det er nu så lavt, som det nogensinde har været i en fairwaykølle fra Titleist. Jo lavere tyngdepunkt, jo højere launch. Vi ønskede at flytte vægten længere ned, så spilleren kan få bolden op. Ved at sænke CG i hver af de tre modeller – gennem vores Open Hosel Construction – fik vi også forbedret den generelle performance, inklusiv fart, launch angle, spin, feel og tilgivenhed. Spillere ønsker at se bolden komme op i luften med fairwaykøller, og i de nye TSR har vi nået det mål, udtaler Josh Talge.

TSR2 har maksimal tilgivenhed og det laveste tyngdepunkt i serien. TSR2+ er en 13 graders version, som giver maksimal længde fra tee, samtidig med, at den er spilbar fra fairway. TSR3 har et SureFit Adjustable CG Track System med fem positioner.

Prisen er 2.599 kroner eller 3.999 kroner med premium skaft.