Ny strandbar og restaurant med gastronomiske oplevelser ved Solkysten

Så er der serveret i den nye Beach Club nede ved strandkanten ved La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort. PR-foto

La Hacienda Alcaidesa Links Golf & Resort er ikke blot klar med en opgraderet linksbane. Også i klubhuset og ved strandkanten er der nyheder – med fokus på det kulinariske.

San Roque, Spanien: De strøer om sig med nyheder fra La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort.

Den amerikanske banearkitekt Kurtis Bowman har sat punktum for en større modernisering og redesign af linksbanen.

Alt imens er de store entreprenørmaskiner i gang med byggeriet af det nye femstjernede hotelkompleks, som Fairmont-kæden skal drive.

Beach Club’en ligger helt nede ved strandkanten – her i billedets nederste højre hjørne. PR-foto

Derudover er der indviet en ny Beach Club nede i strandkanten, mens restauranten i klubhuset også har fået en overhaling.

Chefkok, Manuel Berganza, den yngste spanske kok, der er blevet tildelt en Michelin-stjerne uden for Spanien, har designet et kreativt menukort baseret på lokale andalusiske råvarer med et strejf af inspiration fra andre middelhavskøkkener. Det overordnede mål er at tilbyde et førsteklasses kulinarisk tilbud til både turister og lokale, der bor i omegnen af Solkysten.

Sal Verde Restauranten med baren som omdrejningspunkt. PR-foto

Spektakulær åben terrasse

Oppe i klubhuset er Sal Verde opdelt i to separate rum – Sal Verde Arena Bar og Sal Verde Restaurante. Restauranten tilbyder et rummeligt spiselokale og en spektakulær åben terrasse med en fantastisk udsigt over golfbanerne, Middelhavet og Gibraltarstrædet.

Sal Verde Arena Bar tilbyder en udvidelse af Berganzas køkken, og det hele kan også opleves med mere afslappede muligheder i den nye Beach Club ved stranden.

Berganza blev tildelt sin prestigefyldte Michelin-stjerne i 2014 takket være sit arbejde på den New York-baserede Andanada 141 – en spansk tapasrestaurant i hjertet af Manhattan. På det seneste har han været ansvarlig for Azotea Grupos restauranter i Madrid (La Azotea del Círculo, Picalagartos Sky Bar & Restaurant og Azotea Forus Barceló), samt El Cuartel del Mar i Chiclana de la Frontera og Justa Rufina Taste & Sky i Sevilla.

Når det gælder drikkevarer, så serveres der også en række cocktails takket være Luca Anastasio, chef for barer og mixology, som er tre gange vinder af World Class Diageo Spain med 18 års erfaring, hvilket har gjort ham til en verdenskendt mixolog. Menuen byder på hans velkendte Señorita Margarita (Don Julio Blanco tequila, økologisk agavesirup, limesaft og Tajín-krydderi) og Exoticolada (Aged Cacique Rum, vaniljesirup, kokoscreme, limejuice, ananas og passionsfrugtjuice).

 

Af Jørgen Schultz
i San Roque, Spanien