Er det Europas bedst beliggende halfway-house?

Udsigten er gudesmuk heroppe mellem 9 og 10. hul på linksbanen. Foto: La Hacienda Links Golf Resort

La Hacienda Links Golf Resort på den spanske solkyst har netop indviet et nyt Halfway-house med en fantastisk udsigt.

Der investeres millioner af euro på det spanske resortanlæg La Hacienda Links Golf Resort på Costa del Sol.

Linksbanen, som er en af anlæggets to baner, er blevet opgraderet og moderniseret, og et stort hotelbyggeri er også i gang.

Senest er et splinternyt Halfway-house blevet indviet. Det giver golfgæsterne mulighed for at holde pause efter de første ni huller – læne sig tilbage og sole sig i en spektakulær uforstyrret udsigt over Middelhavet, Gibraltar og den fjerne kyst i Nordafrika.

Halfway-huset, som har fået navnet Calma, giver spillerne mulighed for at nyde en af de mest betagende kyststeder i europæisk golf, mens de smager en lækker menu baseret på lokale andalusiske råvarer.

Minimal CO2-aftryk

Calma er åbent dagligt fra kl. 9.30 til 19.30 for golfspillere og fra kl. 20.00 til midnat for offentligheden, det nye anlæg, som er blevet bygget ved hjælp af den bedste bioklimatiske praksis og bæredygtige materialer med et næsten nul CO2-aftryk – tilbyder et udvalg af frisklavede tapas, snacks og desserter. Omkring et kvarter skal der bruges på pausen, inden det går løs med de sidste ni huller.

Med en lille restaurant og et stort terrasseområde kan Calma også huse arrangementer helt op til  200 personer og administreres af Sal Verde – den nye strandbar og restaurant på La Hacienda.

Det kommende hotel, som kommer til at indgå i Fairmont-kæden, vil bestå af 300 værelser og villaer – og vil fuldende resortets ambition om at blive en af de mest eksklusive og luksirøse, når det gælder golf i Spanien.

Af Jørgen Schultz