Nyhed fra Green2green: Direkte fly til Murcia fra november

Green2green flyver fra november direkte til Murcia-lufthavnen. I det sydøstlige Spanien er der et væld af dejlige golfbaner. Foto: Green2green

Med landing i Murcia er der ikke langt til stribevis af dejlige golfbaner  i det sydøstlige Spanien. Kronjuvelen er La Manga-anlægget.

Murcia, Spanien: Det har længe været kendt, at Murcia-området har et væld af golfbaner.

Hidtil har det været lufthavnen i Alicante længere nordpå, hvor golfspillerne er rejst til, men fra november satser rejseselskabet Green2green på direkte fly til lufthavnen i Murcia i det sydøstlige hjørne af Spanien.

Murcia-regionen har i omegnen af 3.000 solskinstimer om året, og området kaldes også for ”Spaniens spisekammer”, fordi der netop her produceres et væld af fødevarer og grøntsager.

Med landing i Murcia er de mange spændende golfbaner nærmest lige uden for døren. Kronjuvelen i området er La Manga, som er blevet anvendt til ganske mange professionelle turneringer. West Course, North Course og South Course byder sig til, og Green2green har da også et pakketilbud klar med indkvartering på La Manga.

Mar Menor er et af de kendte resort i området ikke langt fra Cartagena. Banen er designet af Jack Nicklaus.

Men udover La Manga er der andre store resort-områder, hvoraf flere af dem har baner designet af Jack Nicklaus. Det gælder eksempelvis Mar Menor, La Torre Golf og Hacienda del Álamo. Også den linksagtige El Valle er en oplevelse.