Få en femstjernet matchtur-oplevelse i det spanske i påsken

Lige udenfor hotellet ligger golfbanen, hvor der skal spilles fem runder i forbindelse med matchturen. Foto: Green2green

Nærmest i hjertet af Cadiz-provinsen i det sydspanske ligger Fairplay Golf & Spa Resort. Rejseselskabet Green2green har destinationen på programmet i dagene 12.-19. april.

Hva’ med at lade en matchtur under sydlige himmelstrøg være optakten til 2022-sæsonen.

Rejseselskabet Green2green har en spændende tur på programmet i dagene 12-19. april. Turen går til hjertet af Provencia de Cadiz i det sydspanske. Her ligger Fairplay Golf & Spa Resort ganske idyllisk på en mindre bjergtop – midt i smuk natur og med udsigt over rismarkerne.

Indkvarteringen foregår i det femstjernede resort Fairplay. Foto: Green2green

Ikke færre end fem runder er der med i programmet, som matchturen indeholder. Og skal fridagen anvendes til at se sig omkring, så er der fra det femstjernede hotel kun en times kørsel ind til centrum af Cadiz. Men også den idylliske by Vejer de la Frontera kunne være en oplagt mulighed med byens hyggelige gader med forretninger, caféer og restauranter.

Hotellet er indrettet i en klassisk andalusisk stil og har i alt 134 værelser.

Resortet har sin egen golfbane, der er designet af Baron Paul Rolin. Fra de 18 huller er der en flot udsigt over La Laguna og naturreservatet Arcornocales Natural Park. Der er desuden også gode træningsfaciliteter.

Prisen for turen er 9.495 kroner pr. person med fly fra Billund til Sevilla t/r.

LÆS MERE hos Green2green