Nyt flyselskab åbner tre ruter fra Billund Lufthavn – priser fra 145 kroner

Fra 18. juni kommer der igen nye farver på platformen i Billund Lufthavn. Det spanske flyselskab Vueling slår landingsstellet ud for første gang i lufthavnen med tre destinationer i bagagen: Der bliver to ugentlige afgange til hhv. Barcelona, Malaga og Mallorca.

Billund: Midt i coronamørket vækker det stor begejstring i Danmarks næststørste lufthavn, at det anerkendte spanske selskab Vueling slår dørene op for tre ruter fra Billund Lufthavn. Det er vel at mærke til tre destinationer, som også vil tiltale rigtig mange golfspillere.
Det nye navn i porteføljen har været på tegnebrættet i mange år. Nu er det endelig en realitet, og deres produkter, som er sat til salg i dag, er meget interessante for de danske ferierejsende.

– Det er fantastisk at kunne præsentere, at der kommer et nyt haleror på platformen igen. Ikke alene er det nogle ekstremt populære feriedestinationer, de bringer med sig, men vi er stolte af, at vi nu samarbejder med Vueling. Det er et samarbejde, der længe har stået højt på vores prioriteringsliste, siger Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn, i en pressemeddelelse.

Han fortsætter: – Vueling er et ruteflyselskab, hvor passagerne kan booke rejser direkte hos dem, men flyselskabet er også kendte for at have tætte samarbejder med rejsebureauerne. Og det giver et stort, attraktivt rejseudbud til de danske ferierejsende.

Mallorca – her Son Muntaner-banen – er én af de tre destinationer, som flyselskabet Vueling sætter kurs mod fra Billund Lufthavn fra sommeren 2021.

Spanske turister i Danmark

Mallorca og Malaga er populære charterdestinationer for danskerne, og det har markedet gentagne gange bekræftet. Barcelona er også en populær storbydestination for danskerne, men det er ikke kun danske turister, der kommer til at flyve mellem Barcelona og Billund. Der kommer også til at flyve spanske turister til Danmark.

– Mallorca og Malaga har altid været attraktive charterdestinationer for danskerne. Men Danmark og i særdeleshed Vestdanmark kan også noget for de spanske turister – især fra storbyen Barcelona. Vi har attraktive UNESCO-områder, flere attraktioner heriblandt LEGOLAND, og så er vi stærke på gastronomi. Og med Vuelings popularitet i Spanien, vil de helt sikkert også bringe turister med til Danmark, fastslår Jan Hessellund og afslutter:

– Rejsetiderne er ikke kun attraktive for de danske turister, men ligeså for de spanske turister. Så vi har store forhåbninger og ser meget frem til det her samarbejde.