TUI sætter gang i flyvninger til Thailand

Rejseselskabet TUI planlægger at få Thailand tilbage på programmet fra begyndelsen af 2022. Foto: TUI

Fra begyndelsen af 2022 kan golfspillere og andre turister igen sætte kursen mod Thailand. Der bliver direkte flyvninger fra Billund Lufthavn til enten Phuket eller Krabi.

Rejseselskabet TUI er på vej til at sætte ind med direkte flyvninger fra Billund Lufthavn til Thailand fra begyndelsen af 2022. Dermed kommer den populære rejsedestination tilbage i programmet for både golfspillere og andre turister.

TUI vil indsætte tre afgange med koncernens eget flyselskab, der vil flyve direkte til enten Phuket eller Krabi uden mellemstop og med plads til 348 passagerer ad gangen. En af afgangene kommer til at ligge i skolernes vinterferie.

Thailand er lige nu orange i rejsevejledningen, hvilket betyder, at man kun anbefales at rejse dertil, hvis man er fuldt vaccineret. Thailand har endnu ikke fremlagt en plan for, hvordan man ønsker at modtage turister, men hos TUI er de fortrøstningsfulde og i dialog med myndighederne:

– Vi er i dialog med både danske og thailandske myndigheder omkring, hvordan vi på bedst mulig vis kan genåbne for danske gæster. De sydlige områder af Thailand ved Phuket og Krabi er nogle af de mest populære vinterdestinationer hvert år, så vi tror og håber på en fornuftig og sikker løsning i den nærmeste fremtid, siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI.

Hvis ens rejse mod forventning ikke bliver mulig pga. rejsevejledningen, tilbyder TUI sine kunder at få pengene refunderet eller ændre sin bestilling.