Nyt luksus-spa er nærmeste nabo til golfklub ved Hamborg

Den balinesiske stil fornægter sig ikke ved det nye luksus-spa Vabali lige udenfor Hamborg. Foto: Vabali Spa

Spa, golf og gastronomi. Det er ikke den værste cocktail. Tæt ved Golf Gut Glinde i udkanten af Hamborg ligger et lækkert spa.

Der er ingen grund til at rejse langt væk for at leve det gode liv, for der er masser af luksus i Metropolregion Hamburg Vabali.

Blot tyve kilometer uden for Hamburg ligger det nyåbnede Vabali Spa i byen Glinde. Spaområdet er indrettet som en balinesisk landsby, hvor gæsterne kan slappe af i en af de 13 saunaer med forskellige temaer som meditationssauna, havesauna og biosauna. Desuden har stedet tre dampbade, et laconium, to pools, skønne loungeområder samt masser af muligheder for behandlinger, massage, infusionscermonier og meditation.

Ud over spa-faciliteterne er der også mulighed for at indkvartere sig i de dejlige værelser. Gastronomiske oplevelser er der også. Foto: Vabali Spa

 

Der er mulighed for at booke sig ind på Vabali Spa for en enkelt dag eller tage en overnatning på et af de luksuriøse værelser og give sig selv den ultimative spaoplevelse, som også indbefatter stedets restaurant, der fra sit internationale køkken serverer asiatiske og middelhavsinspirerede delikatesser.

De luksuriøse spa-faciliteter ligger som nabo til Golf Gut Glinde. Foto: Stefan von Stengel

Golf i smukt terræn

Det nye spa-resort er opført som nabo til golfklubben Golf Gut Glinde. Banerne her er anlagt efter de nyeste standarder, og er integreret i et smukt terræn med gamle træer. Golfklubben har både 18, 9 og 6 hullers baner, og stedets såkaldte Golf Arena er et veludrustet træningsanlæg, der er meget mere end en Driving Range.

På resortet er der masser af muligheder for at lade sig forkæle. Foto: Vabali Resort

Der er både plads til de professionelle spillere og nybegyndere på Golf Gut Glinde, og efter 18 huller er det perfekt med forkælelse for krop og sjæl i Vabali Spa. Uanset om man er et par, en vennegruppe, er til golf, Spa eller begge dele, så er denne kombination genial, og med stedets Golf Arena er der mulighed for også at nørde lidt slagteknik.

Anlægget er godt 100 hektar og anlagt, så der ikke er langt fra green til næste teested. Golfklubben har også en velbesøgt restaurant med solterrasse og udsigt over banerne.

LÆS MERE OM VABALI SPA

Af Jørgen Schultz