Luksus på Hawaii: Grønne fairways med sort lava som nabo

De grønne fairways møder det sorte lava som en kontrastrig oplevelse på Hawaii. Foto: Four Seasons

Den privatejede Hualalai Golf Course på Hawaii er kun tilgængelig for gæsterne på Four Seasons. Jack Nicklaus har designet banen.

I en fantastisk natur på den største af Hawaii-øerne ligger det luksuøse Four Seasons Resort Hualalai langs den legendariske Kona-Kohala-kyst.

Det er ude ved Stillehavet, at de dramatisk huller ligger på Hualalai-banen. Foto: Four Seasons

Four Seasons Resort Hualalai er omgivet af hvide sandstrande og sorte lava-landskaber og er perfekt beliggende til alle slags ø-eventyr.

Lige ved siden af banen ligger Hualalai Golf Course – en 18 hullers klassebane helt ude ved havet. Banen er designet af Jack Nicklaus. Hele anlægsarbejdet blev gennemtænkt i mindste detalje for at gøre det med en ekstrem følsomhed over for naturen og omgivelserne.

Kun resortgæster kan spille banen

Glem alt om at spille banen, hvis du ikke overnatter på Four Seasons-resortet.

Ud over golfen er der fantastiske omgivelser og perfekte strande. Foto: Four Seasons

Banens karakter veksler mellem huller i den frodige natur og så hullerne nede ved havet, hvor banen for alvor fanger dramaet. Overalt er de grønne fairways beliggende nærmest side og side med den sorte lava. Fire forskellige teesteder er det at vælge mellem på banen. Frygt ikke at gå tør for vand og andre drikkevarer, for baneservicevognen er rundt på banen nærmest hele tiden.

Når golfen er overstået, og det er egentlig et ganske forkert ord, al den stund at spillerne nærmest ikke vil afslutte oplevelsen. Men et stort og hyggeligt klubhus venter med alle faciliteter samt en bar og restaurant, hvor golfoplevelserne kan fordøjes. I Hualalai Grill er der lejlighed til at nyde en eftermiddagsdrinks, inden aftensmåltidet også kan indtages her med udsigt til 18. green.

Hele Four Seasons Resort omfatter intet mindre end 865 hektar frodig pragt ved havet, autentisk Hawaii-stemning og med en upåklagelig femstjernet service.

Overnatningen sker i suiter eller i villaer, som fås i alle størrelser. Foto: Four Seasons

 

LÆS MERE: Tilbud på overnatninger

Af Jørgen Schultz