Porto Santo er blevet en stor-sællert hos Primo Tours

Hotel Vila Baleira er en af indkvarteringsmulighederne, som Primo Tours har på Porto Santo. Hotellet ligger ganske tæt på havet. Foto: Primo Tours

Flere end 3.000 golfspillere har været på rejse til Porto Santo med Primo Tours, som er blevet Danmarksberømt for sit “Gratis golf”-koncept.

Hvis der er en destination, som golfspillere i Danmark gennem de senere år virkelig har fået øjnene op for, så er det Porto Santo.

Læs mere: Dramatisk golf på Porto Santo

Det skyldes i særlig grad rejseselskabet Primo Tours, som har været de første i Skandinavien til at tilbyde direkte flyvninger til den uspolerede perle ude i Atlanterhavet.

Testet af 3.000 golfspillere fra Primo Tours. Sådan lyder det i rejseselskabets markedsføring for Porto Santo – naboøen til Madeira.

Det er i særdeleshed konceptet med Ø-All Inclusive, som gæsterne virkelig er faldet for og har taget til sig. Der er indkvartering på Hotel Vila Baleira eller Hotel Porto Santo, og ud over gratis golf er der andre aktiviteter, som gæsterne har fordele af. Det gælder gratis tennis, gratis cykelleje, gratis spa på Vila Baleira og gratis guidede vandreture.

Gratis fordele

Starttiderne kan bestilles enten hjemmefra eller på stedet. For gæster på Hotel Vila Baleira er der gratis transport til golfbane flere gange om dagen.

Klubhuset på golfbanen på Porto Santo. Foto: Porto Santo Golfe

Når du rejser med Primo Tours til Porto Santo og bor på Hotel Vila Baleira eller Hotel Porto Santo er der en lang række gratis fordele, som du får fordel af på din ferie. Bussen kører på faste tidspunkter, som oplyses på rejsemålet.

På det fire-stjernede er Hotel Vila Baleira er der mini all inclusive, og priserne begynder – afhængig af tidspunktet på året – fra knap 4.800 kroner.