Randers-klubber indgår samarbejde om træning og undervisning

Luftfoto fra Randers Golf Klub i Fladbro. Foto: Randers Golf Klub

Med virkning fra 2019 indgår Randers Golf Klub og Randers Fjord Golfklub et nyt samarbejde.

Randers: De to golfklubber, Randers Golf Klub i Fladbro og Randers Fjord Golfklub i Støvring nordøst for Randers, vil fra 2019 indgå et samarbejde omkring træning og undervisning.

Den nye aftale betyder, at Randers Golf Klub sikrer, at medlemmer og gæster i Randers Fjord Golf Klub kan få undervisning i golf, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Vi har store forventninger til det lokale samarbejde, der indebærer, at vi kan udnytte potentialet i de to klubber, og i fællesskab arbejde for flere og bedre golfspillere i Randers & omegn, siger Marck Lindved, Golfmanager i Randers Golf Klub.

Randers Fjord Golfklub ligger få kilometer nordøst for Randers i det kornjyske. Foto: Visit Randers

Formand i Randers Fjord Golfklub, Thomas Just, udtaler:

– Vi ser frem til samarbejdet med Randers Golf Klub, da vi mener, at begge klubber på denne måde kan servicere medlemmerne mere optimalt og tilbyde større fleksibilitet.

Samarbejdet medfører et behov for ansættelse af en fuldtids PGA Pro i Randers Golf Klub, der blandt andet – foruden de traditionelle pro-opgaver – skal bidrage til væksten af medlemstallet i begge klubber og aktivt bidrage til udviklingen og driften af Randers Golf Klub.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*