Rejseselskabet RSB Golf sætter Tunesien på programmet

Golfbanerne ved Port el Kantaoui er særdeles afvekslende og udfordrende. Foto: RSB Golf

Port el Kantaoui med udfordrende golfbaner og femstjernede hoteller er nyhed i programmet fra RSB Golf.

De danske golfspillere får nu en ny destination at drage til, når det gælder om at komme til sydens sol.

Tunesien har i en lang årrække været et populært rejsemål med skønne baner og hoteller med masser af kvalitet, både når det gælder indkvartering og de kulinariske muligheder. Coronapandemien ramte dog det nordafrikanske land hårdt med en forholdsvis lang nedlukningsperiode. Men nu er Tunesien igen åben for turister – og dermed også golfspillere.

Rejseselskabet RSB Golf har sat Tunesien på sit program. RSB Golf har i årtier været aktiv i Spanien – ikke mindst i den sydlige del af Spanien. Det er alt inden for golfrejser, Long Stay, Short Stay, gruppeture, rejser for virksomheder og familier, som RSB Golf har tilbudt. Selskabet ejes og drives af Pia Carlsson, som har boet i Marbella-området i mere end 25 år.

Marhaba Hotels ligger skønt ud til Middelhavet. Foto: RSB Golf

Populære Port el Kantaoui-område

Den nye pakke fra RSB Golf i Tunesien går til det populære Port el Kantaoui-område, som ikke bare er fantastisk smukt, men hvor golfbanerne er både udfordrende og flotte.

Det er på Marhaba Hotels, at indkvateringen kommer til at foregå. Det er femstjernet hotel med tæt beliggenhed til lystbådehavn, restauranter og med muligheder for shopping. Der kan vælges mellem en uge, to uger samt tre ugers ophold med All Inclusive, matcher samt sociale indslag. Dansktalende golfvært er der også, og der er også mulighed for tilkøb af andre baner.

17. hul på Panorama Course på El Kantaoui-banen er én af de mest udfordrende huller. Foto: GolfXtra

På hotellet der er også muligheder for spabehandlinger, så golfen kan suppleres med dejlig massage.

Der er direkte fly fra Hamborg hver fredag, og der er mulige afgange fra både Billund og København. Der er også mulighed for fly med Brussels Airlines eller Air France/KLM, hvor man som FlyingBlue-medlem har gratis golfbag med ombord.

Læs mere om Tunesien-destinationen med RSB Golf

Af Jørgen Schultz