Royal Oak ansætter resortchef

Thomas Marxen er ansat som ny resortchef - og indtræder i direktionen på Royal Oak A/S.

Det nuværende restauratørpar, Thomas Marxen og Katja Henriksen, er fra 1. september overgået til faste ansættelser på Royal Oak Golf A/S i det sønderjyske. Ændringen sker som led i forberedelserne til hoteldriften, som er på vej med opførelsen af ti golfhuse.

Jels: Det nuværende forpagterpar på Royal Oak Golf Club i Jels, Thomas Marxen og Katja Henriksen, er skiftet til fastansættelse med virkning fra den 1. september.

Thomas Marxen er ansat som resortchef og udgør sammen med Martin Ovesen direktionen i Royal Oak, uændret med Martin Ovesen som administrerende direktør.

Katja Henriksen bliver ny service- og salgsansvarlig på Royal Oak.

Katja Henriksen bliver service- og salgsansvarlig og vil arbejde på tværs af restaurant, resort og arbejdet med golfaktiviteterne, så hun vil nu ofte også være at finde ved kontoret og shoppen. Ændringen betyder samtidig, at restauranten fremover ikke er forpagtet ud, men i stedet drives som en fuldt integreret del af Royal Oak. Det betyder, at de ansatte i restauranten ligeledes overgår til fremadrettet at være ansat i Royal Oak Golf A/S.

Ændringen sker som et led i forberedelse til hoteldriften, der vil komme med opførelsen af de 10 golfhuse og – senere – længebygningen. Formålet er at sikre gæster og medlemmer en god oplevelse med høj service og god koordination mellem golfaktiviteterne og besøgende i hotel og restaurant.

– Der vil fortsat være udefra kommende selskaber, og vi planlægger efter at holde restauranten åben også hen over vintermånederne, i hvert fald nogle dage om ugen til gavn for eksterne besøgende såvel som spillere på banen. Når der er større selskaber i klubhuset, vil det alt andet lige påvirke betjeningen af golfspillerne. Hvis man vil være sikker på at få plads i restauranten, så book venligst i forvejen. Vi prøver så vidt muligt at få plads til alle, det vil dog være spidsbelastninger hvor vi ikke kan betjene både selskaberne og golfspillerne, oplyses det i et nyhedsbrev.

Anlægsarbejdet med de ti golfhuse indledes her i sensommeren 2021.