Rundtur på de britiske øer med Happy Hour

The Belfry er én af de virkelig kendte baner, som kan spilles til næsten halv pris. Foto: The Belfry

Mere end 700 baner i England Skotland, Wales or Irland er nu tilmeldt konceptet 2-Fore!-1. Det giver to spillere mulighed for at drive ud – men kun betale for en enkelt greenfee. I mere end ti år har det kendte voucher-system været populært.

England-Skotland-Wales-Nordirland-Irland: 2-Fore!1. Det er et begreb, der er værd at skrive sig bag øret, hvis turen går til golfbaner i Skotland, England, Nordirland, Irland eller Wales.

Der er penge at spare på greenfee-kontoen. Mere end 700 golfbaner er tilknyttet konceptet, som betyder, at to spillere kan spille for, hvad en enkelt greenfee koster. Altså halv pris. For at få adgang til 50 procent rabat-ordningen, skal der købes en voucher for et beskedent beløb. Prisen for 4 vouchers er 11 pund, 6 for 15 pund og 10 for 20 pund – svarende til cirka 95, 130 og 175 kroner

Mere og mere omfattende

Med årene er 2-Fore?1 blevet mere og mere omfattende, både når det gælder antallet og så sandelig også kvaliteten af banerne.

I Skotland kan 2FORE1-vouchers blandt andet anvendes på Fairmont St. Andrews. Foto: Fairmont St. Andrews

Et kig rundt på kortet viser, at eksempelvis så kendte destinationer som Fairmont i St. Andrews, Melrose i Skotland, The Belfry i England og Celtic Manor i Wales kan spilles. Men også et væld af andre mindre kendte, men absolut gæstfrie klubber er der at vælge imellem.

Kravet for at spille til priser, der altså minder om Happy Hour, er den såkaldte 2-Fore!1-voucher, som nu også kan rekvireres via websitet: 2fore1.co.uk

Det er vigtigt at få tjekket, om den enkelte bane, der er med i 2-Fore!1-konceptet, har særlige undtagelser eller restriktioner. Nogle baner tillader kun vouchers på bestemte dage eller tidspunkter om året.

De medvirkende baner kan findes på internet-adressen: 2FORE1