Ryder Cup-hotel fastholder sine fem stjerner

Det herregårdsagtige Adare Manor-hotel nær Limerick i Irland. Foto: Adare Manor

Irske Adare Manor, som skal huse Ryder Cup i 2027, har bevaret sin prestigefyldte rating.

Fem stjernet.

Det irske resort Adare Manor har formået at bevare sin prestigefyldte rating. Fem stjerner er igen tildelt hotellet tæt ved Limerick i Irland. Resortet er i 2027 kulisse, når Europa har hjemmebane i Ryder Cup-opgøret mod USA.

Adare Manor genåbnede i november 2022 efter et omfattende restaurerings-, renoverings- og udvidelsesprogram i løbet af 21 måneder. Feriestedet er blevet omhyggeligt restaureret til sin tidligere pragt.

LÆS MERE: Femstjernet golf og herregårdshotel i det irske

Det er Forbes Travel Guide, som uddeler stjernerme. Forbes Travel Guide besøger anonymt hoteller verden over, og først efter at have sat flueben ved et strent sæt kriterier omkring service og faciliteter, kommer belønningen i form af fem stjerner.

Af de over 187.000 hoteller på verdensplan er det kun de allerbedste, der opnår femstjernet rating, og senest har kun 342 hoteller opnået denne status. Adare Manor er 1 af 2 irske hoteller, der har opnået en femstjernet pris i år.

Adare Manor har konsekvent opnået global anerkendelse for at levere en enestående oplevelse, der når det gælder gæstfrihed. Blandt er resortet hædret som et af de bedste i Europa af Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards.

Af Jørgen Schultz