Femstjernet hotel i de irske bakkedrag

The Dunloe-hotellet er femstjernet luksus. Foto: The Dunloe Hotel & Gardens

Det nyligt renoverede The Dunloe Hotel & Gardens i Beaufort har en nærmest perfekt beliggenhed tæt ved nogle af de klassiske irske linksbaner.

Beaufort, Irland: Det femstjernede hotel, The Dunloe Hotel & Gardens i Beaufort, har en fantastisk beliggenhed – ikke langt fra kendte baner som Ballybunion, Tralee, Dingle, Doors, Old Head og Waterville.

Store og lyse værelser og suiter er indkvarteringsmulighederne på The Dunloe-hotellet. Foto: The Dunloe Hotel & Gardens

Fra hotellet, som har været igennem en omfattende renovering og modernisering er der den skønneste udsigt ud over bugten i Dungeons i Killarney. Hotellet er bygget i et 64 hektar stort område på ruinerne af Dungeons Castello og River Laune fra 1200-tallet. Nu er det en af Irlands bedste hoteller kun fem miles fra centrum i byen Killarney.

102 værelser

Ikke færre end 102 værelser er der på hotellet, og til hvert værelse er der en stor terrasse eller balkon med udsigt ud over de skønne havneområder ved hotellet samt ud over bugten.

Blandt aktiviteterne på hotellet er swimmingpool, fitness-faciliteter, tennis – også inden dørs – og med muligheder for fiskeri og ridning.

Den nærmeste golfbane er The Beaufort Golf Club beliggende i de højeste bakkedrag i Irland, Carrauntoohil. Også The Killarney Golf and Fishing Club ligger tæt ved. Banen var tilbage i 2010 vært ved Europa Tour-turneringen The Irish Open.

The Grill Restaurant er det kulinariske omdrejningspunktet, hvor internationale og irsk-inspirerede retter serveres.

Halvandet år har moderniseringen og renoveringer været undervejs, inden det hele blev afsluttet i forsommeren 2018.

LÆS MERE: Tilbudspakker fra The Dunloe-hotellet